Centenars de persones participen en el Sopar de la Fam i en la Carrera Solidària de Manos Unidas (Video ATV)

0
383

Prop de 500 al Sopar de la Fam i al voltant de 800 corredors en la Carrera Popular Solidària ha sigut la magnífica resposta a les convocatòries de la delegació comarcal de l’organització «Manos Unidas».

La delegada comarcal, Mari Cruz Carrió es mostrava, hui, «molt satisfeta» davant la solidaritat mostrada pels alzirenys davant la crida feta per Manos Unidas.

La carrerea popular d’este matí ha estat molt animada, tant en la familiar on els participants han recorregut un itinerari de 2,5 km com en la més competitiva de 6 km de llargària en la que s’ha imposat Daniel Román de Silla.

La recaptació del sopar i de les carreres anirà destinada, íntegrament, a un projecte en El Salvador, on Manos Unidas col.laborarà en el «desenvolupament d’una comunitat rural» i a més «en la rehabilitació d’una sala en un hospital de Camerún per a tuberculosos».

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://alzirateveu.es/y/2013/2013_02_08-SOPAR-DE-LA-FAM-MANOS-UNIDAS.html

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here