Un miler d’escolars recuperen el Carnestoltes en Carcaixent

2
505
Disfresses reivindicant una escola pública

Més d’un miler d’escolars han desfilat disfressats esta vesprada pels carrers de Carcaixent per celebrar la tradicional festa de Carnestoltes. Un esdeveniment extraescolar que recuperen després del parèntesi de l’any passat.

Al voltant de les 4 de la vesprada i acompanayats d’una xaranga i un grup d’animadors, han eixit del seus respectius centres educatius;  el Col·legi Ave Maria, el Col·legi Navarro Daràs, el Col·legi Víctor Oroval Tomàs, el Col·legi Josep Maria Boquera, el Col·legi Francesc Pons, l’Escola Infantil “La Vieta” i el Centre Ocupacional “El Clot”. I després de passar pel passeig s’han concentrat a la Plaça d’Espanya, on l’Àrea municipal d’Infància els tenia preparada una gran festa amb música, animadors i un berenaret per a tots els xiquets i xiquetes participants.

Les disfresses, molt imaginatives en alguns casos, també han servit per reivindicar «una escola pública i de qualitat».

2 Comentarios

  1. Amic Lluis, quan són comunicats de l’Ajuntament figura la seua signatura al final de la notícia, cas de la corresponent al tabaquisme . Pel que fa al Carnestoltes de hui, les fotos i el text corresponen a Riberaexpress, tot i que apareixen dades facilitades per l’juntament en un comunicat anterior.
    Moltes gràcies per seguir-nos i per col.labofrar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here