Riberaexpress supera les 11.000 visites en només dos anys

0
323

El dijous passat Riberaexpress va superar, per primera vegada, les 11.000 visites, una notable fita quan resten poques setmanes per fer el segon aniversari d’este diari digital. A més la mitjana diària s’apropa molt a les 8.000 visites i tot açò gràcies al suport i confiança dels nostres lectors.

Una confiança que ens obligar a superar-nos, cada dia una miqueta més i així este cap de setmana incorporarem un col.laborador en matèria esportiva i tenim previst sumar nous articulistes. Recentment s’han incorporat a la ja notable nòmina d’opinadors, el professor Alfred Aranda, el sindicalista Paco Santisteban i s’ha compromés amb Riberaexpress el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Alzira, Enrique Lahuerta i el lingüista, Leonardo Giménez.  Però no seran els últims i per al segon aniversari -primers de març- intentarem altres incorporacions i novetats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here