Majors i menuts en el Carnestoltes d’Alginet

0
336

 Grans i menuts han participat aquesta vesprada en la cercavila i ball  preparats per la Regidoria de Cultura,  per a celebrar les Carnestoltes a Alginet.

 Cap a les 4 de la vesprada s’han concentrat en diferents punts de la població els xiquets i majors que volien anar en cercavila amb la música de la banda d’Alginet fins a la plaça d’Enric Valor.

 Amb una gran festa amenitzada per un DJ de la població amb els ritmes més actuals, l’Escola Municipal Infantil Salvador Bosch, l’escoleta El Badall, el Col·legi Blasco Ibañez, el Pepita Greus, el Emilio Luna, el Sagrado Corazón de Jesús i els I.E.S d’Alginet, junt a membres de l’escola de Teatre Avant va el Carro, pares, mares i iaios han ballat i gaudit de la vesprada de festa, colorit i música que, com cada any prepara la Regidoria de Cultura i que ha reunit a molts veïns de la localitat.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here