Carnestoltes de Cine en Simbiosi d’Alzira

0
379
La sala Simbiosi d’Alzira ha preparat un atractiu cartell per al carnavaler mes de febrer, amb cinema, concerts i l’actuació estelar de l’actor Xavi Castillo.
Un cartell que arranca este dissabte amb un «Carnestoltes de Cine» on a partir de les 11 de la nit es projectaran els curts; «Papers Lolita» i «Mujer pantera». Els assistents podran anar disfressats amb el seu personatge de cinema preferit. Una iniciativa que ha estat possible amb la simbiosi d’esta sala amb el Club Cinema Alzira i Aljazzira Jazz Club.
Per al dissabte dia 16 és el torn del festival «Mi Rollo es el Indie». Enllaços amb més info, http://www.alquimiasonora.com/2013/01/fimri-y-unabrazo.html
Mentre que el cartell puja de tò el dijous 21 amb Xavi Castillo (Pot de Plom) i el seu espectacle,Veriueu-ho !. Serà a les 22h i es poden comprar les entrades anticipades (10€ amb consumició) a La Llibreria d’Alzira (C/Hort dels frares) i a la Llibreria Samaruc d’Algemesí. Les entrades en taquilla són de 10€ sense consumició. La taquilla obrirà 30 min abans que comence l’espectacle.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here