Carcaixent fica en marxa una base AMBICI en Quatre Camins

1
478

L’alcaldessa de l’Ajuntament de Carcaixent, Lola Botella, i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, han inaugurat este matí la base AMBICI del barri de Quatre Camins de Carcaixent. Es tracta del 5é punt de recollida de bicicletes de la ciutat, que s’uneix als que ja funcionen en l’estació de Renfe, Santa Bàrbara, Plaça del Convent i Carrer Gandia. 
El nou punt de Quatre Camins té una gran importància perquè comunica tot un barri amb el centre urbà i acosta el camp de futbol a la ciutat. Així els seus veïns poden desplaçar-se al centre per a fer gestions en bici pública, sense problemes d’aparcament, i els usuaris del camp de futbol poden acudir-hi amb bicicleta.
Continua la campanya AMBICI
La campanya de promoció, a través de la qual s’estan repartint targetes gratuïtes en els ajuntaments que compten amb el servei (amb un límit de 1000 unitats), continua atraent nous usuaris. Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, en dèsset dies de campanya, els abonats han augmentat un 85% (de 200 a 370) i s’han triplicat els desplaçaments. La nostra idea és canviar el model de transport per als desplaçaments urbans i la bicicleta pública és una bona manera de fer-ho.

Increment de bases AMBICI
Amb esta nova base, els punts del Servei AMBICI de la Mancomunitat de la Ribera Alta han passat de 20 a 23 en les últimes setmanes en les 5 localitats on funciona (Alzira, Algemesí, Carcaixent, Carlet i Benimodo), després de la inauguració de les bases de la Plaça del Mercat en Algemesí, Plaça del Sufragi, en Alzira, i dels Jutjats, en Carlet.

 

1 Comentario

 1. Esta mañana he pasado por ese barrio y he observado una actividad fuera de lo normal ( para la época en la que estamos ) y a sus vecinos ( todos ellos ) con una cara de felicidad que me ha parecido sospechosa ( poco habitual ).
  ¡¡¡¡¡ Caramba , ya decía yo que algo debía haber ocurrido !!!!
  ¡¡¡¡ Que les han montado una base ambisi en el barrio !!!!
  WAAAAUUUUUUU , esto es todo un lujo.
  Este barrio debe de ser el » ojito derecho de la alcaldesa » : 1ro la alcaldesa les acerca Correos y 2do les pone bicicletas para que no tengan que coger el coche. jaaaaaaaa jaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Ya me gustaría a mi saber para quien es el chanchullito de lo de las bicis.
  Yo no he visto nunca circulando a una de estas , pero estos del PP siguen empeñados en aumentar el parque.
  ¡¡ Pues nada !! aquí el » imbécil » del ciudadano pasándolas putas para poder pasar y pagar impuestos ( porque eso si que no lo perdonan ) y este atajo de
  …………… gastando en bicis ( que ni p… falta que hacen ) .Supuestamente esto de tener amigos en el PP hay que ver lo que hace. TOC TOC TOC.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here