«Barbas» obri portes i es queda menut en la seua inauguració (Video ATV)

0
349

El gerent, Ángel Jiménez i la dissenyadora de «Barbas» Mai Hidalgo han rebut esta nit un fum de felicitacions davant la inauguració d’esta cafeteria/cervesseria que ha causat impacte pel seus eclecticisme.

El nou espaci d’oci s’ha quedat menut per acollir la gran quantitat de «fans» del «Barbas» que s’ha mostrat molt satisfet davant la immillorable resposta.

El local es troba instal.lat al centre de La Vila entre dos edificis històrics com la Casa Consistorial i el temple de Santa Caterina i obri amb la pretensió de ser un testic de primera línia dels nombrosos i importants esdeveniments d’Alzira, com la Crida, la Tamborada, les falles i les processons de la Setmana Santa. Una fallera i un capurrutllo  formen part de la seua decoració, tot i que este Barbas multiambiental té un cert regust afrancesat.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://alzirateveu.es/y/2013/2013_02_07-IMPRESIONANT-INAUGURACIO-DEL-BARBAS-ALZIRA.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here