Sueca TV abandona hui l’analògic per emetre en el canal 44 de la TDT

0
387

La televisió local de Sueca deixarà d’emetre definitivament en analògic, demà divendres 8 de febrer. Així ho ha anunciat la regidora de Comunicació de l’Ajuntament de Sueca, Josefa Juan, qui ha confirmat que la pròxima sessió plenària de la corporació, prevista per a hui dijous, podrà seguir-se ja en directe a través del canal 44 de TDT. “Després d’un període intens de treball en la recerca de l’opció més idònia per al nostre canal, Sueca TV començarà a emetre únicament en TDT a partir del divendres. La sessió plenària de dijous que ve podrà seguir-se en directe, a través de la televisió digital, però també en analògic, perquè cap persona que ho desitge es quede sense veure-la. El pròxim ple, el del mes de març, únicament podrà ser seguit ja pel canal 44 de la TDT, com la resta de la programació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here