Mª José Sanchis, Fallera Major de la Comissió Local d’Alberic

0
720

 

El passat dissabte, 2 de febrero, en el Teatre Liceu, es va proclamar Fallera Major de la Comissió Local Fallera, la Senyoreta MARIA JOSÉ SANCHIS I TAFANER, succeint a la Fallera Major del 2012, Senyoreta Mar Aciñera i Muñoz.

 

Després de la cercavila per arreplegar a les Falleres, acodiren al Teatre Liceu, on a partir de les 22,00 h., començá la proclamació, conduïda pels presentadors:

Gema Ribes i Tafaner, i Christiàn Guerola I Cebrià

amb el sainet valencià, “La meua sogra s’ha perdut”, interpretada pel Grup de Teatre de la Falla, compost per:

Fany Carboneres i Tafaner, Montse Alvarez i Ortega, Eva Aleo i Gimenez, Javier Sanchis i Nogués, i Jorge Part i Grau. Apuntadora, Monica Benavent i Albelda que va fer les delicies del públic que omplia el teatre.

 

Fernando Marti i Valero, president de la Falla, impossà la banda a les Falleres que componien la Cort d’Honor 2013.

A continuació es va obrir el teló, i aparegué en la part alta d’un tron, la majestuositat d’una figura radiant de felicitat, plena de colorit i bellea el centre de l’escenari, i cautivant al públic asistent, la que anava a ser proclamadaFallera Major 2013,  María José Sanchis i Tafaner.

Va continuàr l’acte, amb la imposició d’un banderi a l’estendard de la Falla, pel seu pas com a Fallera Major 2012, la Senyoreta Mar Aciñera i Muñoz, que es va despedir de tots, pronunciant unes paraules d’agraïment.

 

Posteriorment, li rendiren homenatge:

 

Associació de Carreters “La Morera” d’Alberic, Jordi Rubio i Climent; Societat Unió Musical d’Alberic, Musa de la Música, Roser Pelegri i Calvet, acompanyada per, Fran Carañana i Coll; Fira i Festes d’Alberic, la seua Regina Janet Muñoz i Perona, acompanyada per el Regidor de Festes, Francisco Bernal i Orduño; Falleres Majors, acompanyades per els Presidents, de la Falla Lo Millor; Falla L’Amistat,  Mª Teresa Cuenca i Sansolí, acompanyada per, Josep Ortega i Martorell; Falla El Corral, Elisabeth Mompó i Domenech, acompanyada per Jose Manuel Rubio I Villaralbo;

Fallera Major Infantil 2013 de la Falla Comissió Local Fallera, Maria Benavent i Benavent, acompanyada per el President Infantil, Ruben Herrero i Romero; Presidenta de la  Junta Local Fallera d’Alberic, Gema Gandia i Guevara.

 

En representació de l’Ajuntament d’Alberic, el Alcalde, Antonio Carratalà i Minguez. Amb els Himnes d’Alberic i de la Comunitat Valenciana, va finatlizàr l’acte.

 

Eduardo Sala / corresponsal

 

.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here