Un xiquet és atropellat per un vehicle quan es dirigia a l’escola esta vesprada

4
385
Moment en el que el menut accedia a l’ambulància’

Lloc de l’accident

Un menut, sembla que d’uns 10 anys ha sigut atropellat esta vesprada per un vehicle quan es dirigia a la seua escola, el col.legi La Purísima d’Alzira.

L’accident s’ha produït poc després de les 3 de la vesprada quan creuava el carrer Prolongació de l’Avinguda Sants Patrons, tot just davant la cafeteria Yakarta. L’escolar patix un trencament en la cama esquerra «que ha afectat probablement la tíbia i el peroné» segons han manifestat fons policials a Riberaexpress.

El xiquet ha sigut atés, immediatament, per un metge que li ha practicat les primeres atencions abans de ser traslladat a l’Hospital de la Ribera en una ambulància del SAMU.

4 Comentarios

  1. he visto el accidente y ha sido el niño quien ha atroplellado al vehiculo, pues ha cruzado sin mirar y le ha dado al coche en el lateral

    • Dª. Amparo, menos mal que ha sido el niño quien «ha atropellado al vehículo, pues ha cruzado sin mirar y le ha dado al coche en el lateral», porque si llega a ser el vehículo quien atropella al niño seguro que le hubiera roto algo más que la pierna… aunque también pudiera ser que el niño le diera una patada al lateral del coche y por eso se la fracturó…

  2. Moltes gràcies per la teua informació, amigo de bargues. Ara cal esperar una ràpida recuperació d’Alejandro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here