Pepa Úbeda presenta «Una mentida fabulosa» al Casal Jaume I de Carcaixent

1
533

 

Aquest proper divendres 8 de febrer, a les 19:30h el Casal situat al carrer Mestre Giner 17 de Carcaixent, acollirà un acte ben singular que va més enllà d’una presentació d’un llibre.

 Pepa Úbeda, carcaixentina de la collita del 53, ens du la seva darrera obra, per a que la degustem amb tots els sentits, perquè dir que és tracta d’un llibre i de la seva presentació és dir ben poc.

 Aquesta escriptora, il·lustradora, professora i gestora cultural, ha aconseguit reunir en Una mentida fabulosa, un grapat de sensacions en una obra editada amb una alta qualitat i gust, per L’Eixam edicions. En poc més de seixanta pàgines ens narra set contes eròtics, però tots ells precedits d’una recepta de cuina d’allò més suggerent i una proposta de vi per acompanyar, algún dels quals podrem tastar eixe dia, que no de bades el subtitol del llibre és “Amb guisats i vins eròtics per a festejar”.

I si l’anterior no fora ja una proposta saborosa, s’afegeixen les fotografies dels plats i les insinuants aquarel·les que van desllorigant-se per les planes, i tot armonitzat amb les melodies que els textos van susurrant-nos.

 És doncs, una proposta fantàstica per encarar el cap de setmana, a la que com tots els actes del Casal, pot acudir qui ho desitge.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here