«Manos Unidas» d’Alzira convida este divendres al Sopar de la Fam

0
318

La delegació comarcal de l’organització «Manos Unidas» ha fet una crida per a la participació «solidària» d’este divendres en el Sopar de la Fam. Un sopar que tindrà lloc este divendres a les 21,30 hores a la sala Rex Natura d’Alzira i que té un preu simbòlic de 5 euros.

La delegada en Alzira, Mari Creu Carrió ha manifestat a Riberaexpressque la recaptació «anirà destinada, íntegrament, a un projecte en El Salvador», on Manos Unidas col.laborarà en el «desenvolupament d’una comunitat rural» i a més «en la rehabilitació d’una sala en un hospital de Camerún per a tuberculosos».

En este solidari soapr col.laboren l’Ajuntament d’Alzira, Alzicoop, Consum, el Gremi de Forners i varies empreses locals. Carrió ha fet una crida perquè «la gent d’Alzira s’implique i col.labore amb Manos Unidas, mitjançant donatius i comprant tiquets per al sopar».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here