Compromís reclama «més seguretat» en la zona d’oci del carrer Gandia d’Alzira

0
402

 

Lloc de l’atropellament

El passat dissabte ens assabentarem d’un atropellament d’uns joves a la rotonda de la intersecció del Carrer Gandia amb l’Avinguda Vicente Vidal. Ha aparegut en premsa que els tres joves implicats no han patit danys greus. El que sí que coincideixen és que l’accident podria haver sigut molt greu.

No és la primera notícia que tenim al respecte sobre vehicles que, per excés de velocitat, han envait la vorera. La sort ha fet que, fins ara, no haja passat res però aquest succés demostra que cal prendre mesures al respecte.

Perquè cal tenir en compte que els voltants de la rotonda són una zona d’oci i on, sobretot els caps de setmana, es concentren moltes persones.

Des de Compromís per Alzira reclamem a l’equip de govern que es pose a treballar per tal de millorar la seguretat vial de la zona, per això, hem presentat un escrit dirigit a l’Alcaldessa i al regidor de Policia Local per tal que els tècnics dels departaments municipals competents es posen a treballar per a posar les mesures més oportunes i eficaces per tal de reduïr la velocitat dels vehicles a l’avinguda Vicente Vidal i el carrer Gandía i, sobretot, a la rotonda esmentada.

Així mateix reclamem, i així ho hem demanat per escrit a l’Ajuntament, que els tècnics es posen a treballar per vore les millors mesures per a garantir la seguretat en les voreres del carrer Gandía i l’Avinguda Vicente Vidal on estan els locals d’oci per a que, en cas que un vehicle envaisca aquestes voreres, minimitzen els danys personals.
Jose Beteta
Compromís per Alzira

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here