La policia local de Sueca deté l’autor d’un robatori en una vivenda

0
324

Agents de la Policia Local de Sueca van detindre, en la matinada del passat dia 2 de febrer, un home com a presumpte autor del robatori comés en una vivenda del carrer Sant Antoni de Pàdua. Una telefonada realitzada per una dona sobre les 23:55 hores, va posar sobre avís dos patrulles de la Policia Local de Sueca.

Una d’elles, va aconseguir detindre el presumpte lladre, després d’un forcejament amb un dels agents, en l’encreuament del carrer Magraners amb el carrer Escoles Carrasquer. La segona patrulla es va desplaçar fins a la vivenda on s’havia comés el robatori. Una vegada allí, la dona va explicar els agents que va escoltar sorolls en el pis superior de la seua vivenda, i que després d’avisar als seus familiars, van sorprendre l’atracador en l’interior. Finalment, el lladre va aconseguir fugir després de forcejar amb un dels familiars de la víctima.

Després de la seua detenció, el presumpte autor dels fets va ser traslladat a les dependències policials per a tramitar les oportunes diligències. En l’escorcoll, els agents li van descobrir entre la seua roba al voltant de 7.000 euros, dos tornavisos, unes alicates, un telèfon, tres moneders, un rellotge, una bossa amb, presumptament, marihuana, i un bot amb metadona.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here