La «Placeta» d’Alzira recupera el seu esplendor per a rebre la Tamborada Nacional (Video ATV)

2
390

La «Placeta» d’Alzira està recuperant, dia a dia, el rostre que ha tingut durant el darrer mig segle, després que siguen renovades les 84 columnes característiques que havien patit un fort deteriorament.

Els treballadors municipals s’afanyen perquè les cinc pèrgoles estiguen a punt per a rebre els milers de visitants durant la tamborada nacional que tindrà lloc el pròxim mes de març.

Inversió de 60.000 €

Fa varios mesos foren arrancades, una a una, les 84 columnes que han servit com a motles per fer els nous pilars de la Plaça Major del segle XXI.

La regidora de Serveis Públics, Lola Ortega, ha assegurat a Riberaexpress que la nova placeta «estarà a punt a finals d’este mes», despre´s que l’Ajuntament haya invertit un total de 60.000 euros en la seua rehabilitació.. Ortega també es mostra «satisfeta per la poda realitzada als arbres de la plaça perquè els estornells no l’embruten ni molesten els usuaris.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://alzirateveu.es/y/2013/2013_02_06-ALZIRA-ULTIMA-ELS-DETALLS-PER-REBRE-LA-TAMBORADA-NACIONAL.html

2 Comentarios

  1. Espere no poder estar el dia de la tamborà en Alzira. També espere que s’acave algún dia esta horrible i escandalosa tradició. Quina manera més gratuïta i inútil de «taladrar» la gent!!!

  2. Para la tamborada sí y para las actividades da Manos Unidas no. Esa NO es la clase de educación en valores que necesita nuestra sociedad. Menos bombo y más colaboración, por Dios!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here