Compromís per Alzira denuncia la «inoperància» del govern en la seguretat viària

0
340

 

Contenidors al carrer Mestre Moscardó

En l’últim Ple, un veí d’Alzira li va fer un prec a la Sra. Ortega per la mala ubicació d’uns contenidors al voltant de l’esglèsia Mare de Deu del Lluch perquè, al estar davant d’un pas de vianants, resulten perillosos. La Sra. Ortega li va contestar que tenien en compte el prec. Esperem que li facen cas, almenys més que a nosaltres.

Mala ubicació

Des del 2008 el BLOC i ara des de Compromís per Alzira portem denunciant la mala ubicació d’alguns contenidors d’arreplega de fem i reciclatge. Alguns d’ells estan col·locats davant dels passos de vianants en el sentit de la marxa dels cotxes, causant un problema de seguretat viària perque pot provocar un accident.

Per la grandària dels contenidors, es dona una falta de visibilitat tant del vianant que creua com del conductor del vehicle, el que produeix frenades i esglais. És cert que en aquests anys i després de repetitives denúncies s’ha millorat la situació en alguns casos però altres continuen sense solucionar-les, per la qual cosa no sabem que inconvenients pot haver-hi  o que estudis s’hauran de fer per a millorar la situació  desplaçant  uns metres els contenidors o col·locar-los a l’altre costat del pas de vianants. Hi ha alguns llocs on continuen igual que fa 6 anys a pesar dels alts índexs de pas de vehicles i de vianants. Entre ells anomenar dos com són el pas de vianants del carrer Francesc Arbona davant del centre de salut,o el que hi ha en el creuament del carrer O´ donenll i Doctor  Fleming  per on passen molts alumnes que van a l’institut  Rei En Jaume.

En el Ple de novembre li vaig demanar a la regidora de servicis públics que es revisara la ubicació d’estos contenidors. Em va respondre que els punts de  col·locació dels mateixos està controlada per l’empresa adjudicaria sota la supervisió de la policia local. Es per això que, des de Compromís, sent que el problema de seguretat viària continua, li demanem al regidor de seguretat, Sr. Candela, que averigüe per què els contenidors continuen col·locats davant dels passos de vianants.

Per un altre costat fa uns mesos vam denunciar que en alguns carrers d’Alzira continuen ocupant les voreres  les casetes de servei de construccions que ja estan acabades o estan parades, entre algunes la situada davant de l’edifici de la mancomunitat de la ribera alta.  En determinats llocs com és en el carrer Doctor Ferran i Carrer Bailén ocupen tot l’ample de la vorera sent un obstacle per als vianants i més si tenen la seua mobilitat reduïda. És pel que demanem que s’exigisca a l’empresa constructora que es retiren.
Adelaida Pau
Regidora Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here