Celebració de la festivitat de Sant Blai a Sueca

0
388

Un any més, i gràcies a la col·laboració de les famílies Vera i Sisternes, Sueca va celebrar la festivitat de Sant Blai. Els actes van començar ahir amb el trasllat de la imatge des de la capella del Crist de l’Hospitalet fins a l’església de Sant Pere, acompanyat per la música de l’Associació Cultural “La Xala”. Es van unir a la celebració l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i els regidors, Raúl Pla i Celia Beltrán, així com la començadoreta i les llauradoretes de la Mare de Déu de Sales, els xiquets majorals dels Benissants de la Pedra, i un gran nombre de ciutadans i ciutadanes del municipi.

A continuació, es va celebrar una missa en l’església de Sant Pere i, al finalitzar, es van repartir un miler dels tradicionals rotllets beneïts i es van cantar els goigs Una vegada acabada la missa, es va tornar a traslladar el sant en processó fins a la capella de l’Hospitalet, on van ser molts els que van voler passar el mocador per la imatge.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here