CCOO i UGT impliquen els ajuntaments de la Ribera per fomentar l’ocupació juvenil

0
285
Sindicalistes este migdia davant la Mancomunitat

Els sindicats CCOO i UGT  pretenen que els alcaldes de la comarca exigisquen a la Diputació i a la Generalitat «la posada en marxa d’un Pla d’Ocupació Juvenil» amb caràcter urgent davant que els joves valencians menors de 25 anys patixen una taxa d’atur del 49,55%.

Davant l’actual situació econòmica de «crisi generalitzada» les organitzacions sindicals entenen que «no són suficients» els recursos econòmics destinats a corregir les actuals xifres d’atur juvenil que afecten a uns 6.000 joves de la comarca.

És per això que representants de tots dos sindicats han presentat, este migdia, davant la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta una petició en este sentit. Un pla que, segons reclamen, «siga fruit del consens amb els agents econòmics i socials».

Les organitzacions sindicals sol.liciten, a més que els alcaldes de la comarca, «exigisquen la represa dels programes conveniats amb les entitats locals congelats durant l’any 2011». Josep Antoni Carrascosa, secretari comarcal de CC OO ha lamentat «la desaprició de programes agrícoles, del PAMER i d’altres que «permetien als ajuntaments oferir treball als seus veïns durant l’estiu». Programes d’ocupació que ha resolt problemes de famílies «que per diverses raons es troben en la franja de la marginalitat social i laboral».

Per la seua part, el dirigent comarcal de la UGT, Pepe Esteve s’ha mostrat partidari que el govern «bonifique, de forma extraordinària la seguretat socials de les empreses que contracten els joves».

Tant Carrascosa com Esteve pretenen que «els alcaldes de la Ribera alcen la veu davant la Generalitat i exigisquen el que és llegítim».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here