Sopar benèfic de la Fundació Sants Andrés, Santiago i Miguel

0
269

La Fundació sense ànim de lucre Sants Andrés, Santiago i Miguel de Sueca per a persones amb malaltia mental va celebrar, divendres passat, la quarta edició del seu sopar anual benèfic. Usuaris del centre, familiars, treballadors, responsables del patronat de la Fundació, representants d’altres associacions del municipi i un gran nombre de ciutadans van acudir un any més a esta cita, amb l’objectiu de recaptar fons que contribuïsquen al desenvolupament del projecte i, al mateix temps, donar a conéixer el treball que es realitza des de l’entitat, que vetla per la millora de la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental crònica.

En el transcurs de la vetlada, es van projectar uns vídeos en els quals es van mostrar els avanços obtinguts des de la Fundació en l’últim any: com ara l’obtenció de la certificació ISO 9001:2008, amb la qual es reconeix internacionalment l’esforç i dedicació de tot l’equip humà del centre per a oferir respostes eficaces a les necessitats dels usuaris; l’ampliació dels serveis que presta, a l’haver-se-li concedit una nova vivenda tutelada per a homes, subvencionada per la Conselleria, amb l’objectiu de fomentar la integració social-comunitària dels seus usuaris; o a través del desenvolupament del Programa d’Inserció Laboral, amb el qual es treballa diàriament des de la Fundació per a dotar els usuaris de les ferramentes necessàries per a trobar un lloc de treball d’acord amb les seues característiques.

El sopar va comptar amb la presència de la directora general de Persones amb Discapacitat i Dependència de la Conselleria de Benestar Social, Pilar Collado; l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; els regidors de Sanitat i Festes, Josefa Juan i Dimas Vázquez, respectivament; i l’alcalde de Riola, Manuel Anaya El secretari i membre fundador del Patronat de la Fundació Santos Andrés, Santiago i Miguel, Vicente González, va tindre paraules d’agraïment per a tots els assistents, així com per als professionals del centre “per la vostra implicació i per la importància que té el factor humà en este treball tan vocacional. El nostre agraïment també a la directora general de la Conselleria, per la seua predisposició a col·laborar en el nostre objectiu de convertir esta Fundació en un referent en matèria d’assistència a les persones amb malaltia mental”. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va mostrar la seua admiració pel treball que es realitza des de la Fundació. “És un orgull per al nostre municipi disposar d’esta Fundació que presta un servei tan encomiable. Voldria mostrar el meu agraïment i reconeixement, tant a la directora general de la Conselleria, com al membre fundador, Vicent González, perquè sense ell tot açò no hauria estat possible”. Finalment, la directora general de Persones amb Discapacitat i Dependència de la Conselleria de Benestar Social, Pilar Collado, va tindre paraules d’agraïment per als assistents, els professionals del centre i, especialment, per a Vicent González i la seua dona, “per tot el treball i esforç que heu depositat perquè este projecte anara endavant i es consolidara. Des de la Generalitat, vull mostrar-vos la nostra predisposició a treballar colze amb colze amb esta Fundació”.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here