Més de 200 famílies de la Ribera participen en el Concurs d’Estalvi i Energia

0
315

 

L’1 de desembre de 2012 va començar la segona edició del concurs Veïns pel Clima, promogut per l’Agència Energètica de la Ribera (AER). En este concurs, que pretén ensenyar a estalviar energia a la llar, es participa per equips. Guanya l’equip que més energia aconseguix estalviar a casa seguint els consells i bones practiques facilitats per l’AER.

L’edició 2011-2012 es va tancar amb la participació de 158 famílies de la Ribera dividides en 27 grups. En esta segona edició la participació ha pujat fins a 249 famílies dividides en 39 grups.

Els municipis que s’han involucrat en la iniciativa són: Albal, Albalat de la Ribera, Algemesí, Alginet, Benifaió, Guadassuar, l’Alcúdia, Montroi, Montserrat i Sueca. A més de 10 municipis de la provincia de Granada que en conéixer el projecte van mostrar interés en participar-hi.

A finals del mes de febrer es farà una trovada amb tots els concursants de la Ribera i es donarà a conéixer el ranking de grups fins al moment. El concurs acaba el 31 de març, on es coneixerà quin és el grup que més energia ha aconseguit estalviar.

Este concurs es fa en 16 regions més de distints països europeus. El premi per al guanyador serà un viatge a Brussel·les on participarà en la cerimònia d’entrega del premi a la llar que més ha estalviat entre totes les regions participants.

El projecte està cofinançat pel la CE a través del programa Energia Inteligent per a Europa (IEE).

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here