Més de 1500 escolars de Carcaixent participaran en la pròxima edició de Carnestoltes

9
494

L’Ajuntament de Carcaixent, des de l’Àrea municipal d’Infància, es troba ja immers en la preparació d’una nova edició del Carnestoltes, una cita clau per als escolars de Carcaixent que enguany tornarà a comptar amb la participació de tots els centres educatius públics de la localitat.

El programa d’activitats s’exten al llarg de tota la setmana, del 5 al 8 de febrer i començarà el dimarts dia 5 amb el tradicional Pregó en el qual “En Carnal”, acompanyat d’una colla de cabuts, dolçainers i tabaleters, visitarà tots els centres educatius participants que per a esta edició són 7: el Col·legi Ave Maria, el Col·legi Navarro Daràs, el Col·legi Víctor Oroval Tomàs, el Col·legi Josep Maria Boquera, el Col·legi Francesc Pons, l’Escola Infantil “La Vieta” i el Centre Ocupacional “El Clot”.

La cita clau serà el divendres dia 8, quan els més de 1.500 participants en la XXIV edició del Carnestoltes es reuniran a la Plaça d’Espanya, un moment molt esperat per tots els xiquets i xiquetes.

Tots eixiran des de les seues escoles, acompanyats d’una xaranga i un grup d’animadors, per a recórrer els carres de la ciutat fins arribar al punt d’encontre que enguany serà la Plaça d’Espanya. Allí l’Ajuntament de Carcaixent, des de l’Àrea municipal d’Infància, ha preparat una gran festa amb música, animadors i un berenaret per a tots els participants.

Agraïment especial

A un pas de complir 25 anys, l’Ajuntament de Carcaixent vol agrair a tots els centres escolars la seua participació en esta festa tan especial i tan arrelada a la nostra localitat.

El regidor delegat d’Infància, Ino Signes, va agraïr especialment “la participació de tots els centres públics en esta nova edició del Carnestoltes que novament reunirà a gran quantitat de xiquets i xiquetes que esperen amb il·lussió poder lluir les seues disfresses i passar una vesprada molt divertida”.

Els centres educatius públics decidiren no participar l’any passat en els actes del Carnestoltes, com a mesura de protesta per les retallades en el sector educatiu.

Programa

DIMARTS 5 DE FEBRER
-Al llarg del matí, En Carnal, acompanyat de la colla de dolçainers i tabaleters, gegants i cabuts, visitarà tots els centres participants per a llegir el Pregó que obri els actes de la XXIV Edició del Carnestoltes Infantil.
DIVENDRES, 8 DE FEBRER DE 2013

– A les 15:00 h. Cavalcada de disfresses. Eixida des de cada col·legi.
– A les 16:00 h. Concentració a la Plaça d’Espanya. Balls i cançons. Berenar.
– A les 17:00 h. Finalització de les activitats.

Comunicat de l’Ajuntament de Carcaixent

9 Comentarios

 1. No falla, aquestos son el comunicats de la politica informativa del govern municipal. Ni respostes, ni desmentits, ni explicacions, ni justificacions, ni arguments. Ni radio, ni web, ni revista, ni regidor responsable, ni «opinador»… Podrien escriure alguna cosa i cobrar como a «servei». Lamentable.

  • Si Sr. Lluis , así es , muy lamentable pero así es.
   Es esto lo que tenemos , gobernantes que intentan tapar su mal gobierno al ciudadano con este tipo de informaciones.
   Pero me ha llegado a mis oídos que es posible que , no tardando mucho , se va a contratar a un/una periodista para que nos deleite con notas de prensa.
   ¡¡¡¡¡ Que bien nos lo vamos a pasar !!!! jaaaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaa

 2. «Els centres educatius públics decidiren no participar l’any passat en els actes del Carnestoltes, com a mesura de protesta per les retallades en el sector educatiu.»
  QUÉ HA CANVIAT ENGUANY PER A QUE SI QUE PARTICIPEN?, QUE LA CONSELLERA VA A SUPRIMIR MÉS LLOCS DE TREBALL A CARCAIXENT?.
  QUE PENA, SON COM A XIQUETS.

 3. Algunas veces, el comportamiento de los colegios públicos de este pueblo deja mucho que desear.
  En la vida han estado más asediados que ahora, y sin embargo participan en estos actos.

 4. Que no estaran fent una vaga a la japonesa.
  La Conselleria (la empresa) els lleva la paga extraordinària i els fica mes xiquets a l’aula i els mestres (els empleats) protesten fent hores extres sense cobrar-les.

 5. Els xiquets no tenen que pagar el pato de les errades dels majors, me pareix molt be que se celebren aquestos actes ja que el any passat va ser prou depriment i no es que ara estem millor, pero no deixem que als xiquets els afecte, que tinguen una infancia digna i feliç com mereixen. Ja tindran temps de preocupacions.

  • I qué creus que pensaran els xiquets quan s’en adonen de que als seus mestres , els polítics que manen no els tenen cap consideració, els estan maltractant, els estan diguent que son uns mal feiners, els estan rebaixant el sou, etc., i vosaltres responeu dedicant-li mes hores al patró, les hores de la vostra familia. Eixe es l’eixemple que els doneu?, Això es el que ensenyeu als xiquets?. Això es el que voleu que facen ells de majors?.
   Jo no soc mestre i segurament per això no vos entenc.

 6. Avui s´ha cerebrat el carnestoltes i els meus fills han disfrutat igual que la resta del xiquets i dema el seu pare i jo anirem a la manifestació convocada per a lluitar per els interesos dels nostres fills, aixo crec que es lo correcte i no involucrar al nanos en els maldecaps dels majors , ja tindran temps ja.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here