Els escolars de Sueca celebraren el Dia de la Pau

0
453

El CEIP Cervantes de Sueca va organitzar, ahir diumenge, amb motiu del Dia de la Pau, una jornada de portes obertes amb un gran nombre d’activitats per als més menuts de la casa i els seus familiars. Esta iniciativa va nàixer fa ara nou anys, arran de la celebració del 75 aniversari del centre escolar. Des d’aleshores, i donat l’èxit que ha anat adquirint, s’ha continuat celebrant amb un programa d’activitats molt variat.

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, també va voler sumar-se a esta celebració col·laborant en algunes de les activitats previstes, com ara el concurs de murals en el qual van participar tots els col·legis de Sueca, el Perelló i el Mareny. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Educació, Raquel Tamarit; la directora del col·legi Cervantes, Rosa García; i el director del col·legi de Fàtima, Modesto Alcañiz; van ser els encarregats d’entregar els premis als guanyadors, que en esta edició van ser: Educació Especial (1r Miquel Burguera, 2n Fàtima i 3r Miquel Burguera); 1r Primària (1r Fàtima, 2n Mª Auxiliadora, 3r Carrasquer – grup A); 2n Primària (1r L’Encarnació, 2n Mª Auxiliadora, 3r Fàtima); 3r Primària (1r Lluís Vives, 2n CEIP Cervantes – grup A, 3r Escoles Jardí); 4t Primària (1r El Perelló, 2n CEIP Cervantes – grup A, 3r Carrasquer – grup B); 5t Primària (1r Lluís Vives, 2n Fàtima, 3r L’Encarnació – grup B); 6t Primària (1r Carrasquer, 2n El Perelló, 3r Escoles Jardí).

Paral·lelament, per als adults es va organitzar un concurs de dolços en el qual va col·laborar la Regidoria de Turisme. Els guanyadors, en esta ocasió, van ser: amb el primer premi, Carmen Chanqués, per la seua tortà d’anous amb crema de formatge; el segon premi va ser per a David Lena, per la seua tortà de Ferrero Roché; i el tercer premi va ser per a Sari Lahosa, pel seu bescuit de xocolate amb xocolate blanc.

Els assistents van poder disfrutar també dels tallers de manualitats, de música, de danses populars i de teatre, en els quals van participar la ludoteca municipal, Almogàvers, Idees Noves, La Xala, La Muixeranga, El Ball de Sant Vito, Clarió, Dani Miquel, la Protectora d’Animals de Sueca, el Club de Pilota de Sueca i la Fundació de la Comunitat Valenciana Sants Andrés, Santiago i Miguel per a persones amb malaltia mental.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here