El català Esteve Mata es proclama en Sueca campió d’Espanya de Billar a la Banda

0
409
Podium del campionat

 

El català Esteve Mata, del Club Billar Centelles, es va proclamar ahir en Sueca campió d’Espanya de Billar a la Banda. Des de dijous passat, les instal·lacions del Club Billar Sueca han acollit este LX Campionat, que ha comptat amb un gran seguiment, per part de públic present en la sala, i a través de la retransmissió en directe per internet de tota la competició.

Cap a les 13 hores va començar a disputar-se la final entre els catalans Mata i Jordi Garriga, del club Billar Mataró, amb victòria del primer per 125 a 104 en quinze entrades. Amb este triomf, Mata va aconseguir revalidar el títol que ja posseïa de campió d’Espanya en esta modalitat. Les medalles de bronze van ser per a Rafael García i José Albert Tornero, els dos del Club Billar Elda. Un dels fets més sorprenents del campionat va ser la no classificació, entre els huit finalistes, d’un dels favorits per a aconseguir el títol, el suecà, Raül Cuenca.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; i el president de la Federació Valenciana de Billar, Antonio Ortiz; van presenciar en directe la final i van ser els encarregats d’entregar les medalles als participants. En els discursos, tots van tindre paraules d’agraïment cap als membres del Club Billar Sueca, per l’excel·lent organització del Campionat i pel treball que realitzen diàriament des del Club, especialment en la promoció d’este esport entre els més joves.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here