El Bullit organitza la I Setmana Gastronòmica Ciutat d’Alzira

0
393
Jorge López impartint un curs de cuina

L’Associació Cultural El Bullit està, a hores d’ara, preparant la que serà la I Setmana Gastronòmica Ciutat d’Alzira que contarà amb una fira a la Plaça Major on s’oferiran «productes gastronòmics locals i comarcals», segons fons d’esta entitat. I, a més,els establiments associats «podran donar-nos de menjar i beure amb un menú especial». Uns productes que podran adquirir i degustar els visitants en les casetes de la mostra.

Paral.lelament, El Bullit organitza el I Concurs de Fotografia Gastronòmica, la final del Concurs de Tapes, un cicle de Cinema i Gastronomia, a més de xerrades de cuiners, així com el II Concurs d’Arròs amb el que es clausurarà la primera edició de la Setmana Gastronòmica d’Alzira.

Este esdeveniment es celebrarà a Alzira entre el 3 i el 12 del pròxim mes de maig amb l’objectiu «d’apropar a la gent els productes gastronòmics de la terra», segons el vice-president del Bullit, Jorge Benavent.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here