Compromís per Alzira reclama que s’agilitze l’0ficina de Mediació Hipotecària

0
341

 

Diego Gómez

En l’últim Ple de l’any 2012 es va preguntar a l’Alcaldessa respecte a la notícia apareguda en premsa de la posada en marxa en diverses poblacions d’un servei d’informació i mediació en matèria hipotecària que finançava la Diputació de València, comprometent-se el regidor Candela d’informar-se respecte d’això.

En el Ple d’aquesta mateixa setmana, des de Compromís per Alzira tornarem a preguntar a l’equip de govern si tenien notícies d’aquest servei tan important en aquests moments de plena crisi econòmica. El regidor Eliseo Candela es va limitar a contestar que ell li va demanar al Secretari de l’Ajuntament que preguntara, sense major concreció.

Des de Compromís per Alzira, sabedors pel nostre Diputat Provincial Emili Altur que la Diputació de València governada pel PP i presidida per l’Alcalde de Xàtiva Alfonso Rus ha signat un conveni amb l’il·lustre Col·legi d’Advocats de València per a finançar aquest servei de mediació i la seua posada en marxa en pocs mesos i que compta amb una partida pressupostària de 30.000 € trimestrals, sol·licitem que l’Alcaldessa d’Alzira demane de manera urgent una reunió amb Rus i el degà del Col·legi d’Advocats d’Alzira per a signar aquest conveni i es puga prestar aquest servei en el nostre partit judicial.

Cessament d’Eliseo Candela

Igualment demanem el cessament immediat d’Eliseo Candela com a assessor alliberat de la Diputació per la seua falta de competència per a resoldre la posada en marxa d’aquest servei en una època tan difícil i després que l’Alcaldessa s’haja fet tan popular per la seua defensa enfront del poder de la banca en matèria d’habitatge i desnonaments.

Ara, Bastidas té una oportunitat de demostrar realment aquest interès i li sol·licitem que si coincideix amb el seu company Rus aquest cap de setmana a la Fira de Turisme Fitur a Madrid concerten l’entrevista de forma immediata perquè són centenars de famílies les que estan reclamant de forma urgent.

Diego Gómez
Portaveu Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here