Compromís demana conèixer la identitat del representant de la Universitat que negocià amb Botella

64
760
Lola Botella en el Centre de FP Quirón

Dijous passat en el plenari l’alcaldessa va donar explicacions per primera vegada sobre el fracàs del projecte de convertir Carcaixent en una seu universitària, assumint que havia pecat d’ingènua, però culpant la Catòlica de la fugida. I ho va fer fent un repàs a les gestions fetes, i a què es va fiar d’una persona amb qui tenia plena confiança.
Va ser a ran de la negociació amb aquesta persona, fins ara desconeguda, que l’acord per destinar 1,2 milions d’euros i una parcel·la municipal per construir un aulari es va fer de paraula, “un pacte de cavallers”, sense cap document escrit que donara garanties sobre el futur de l’operació.

Per això Bloc-Compromís exigeix conèixer la identitat d’esta persona que tant va influir en la decisió de la Sra. Botella. “És necessari saber de qui es tracta i què és el que es va negociar. Està clar que si durant molt de temps la Sra. Botella va amagar informació, en estos moments no podem confiar en l’explicació que va donar el dijous en el plenari”, ha manifestat Paco Salom.

EL BLOC JA HO VA ADVERTIR


El BLOC ja ho va advertir, per això ara estem plenament legitimats per exigir una explicació. Bloc-Compromís va ser l’únic partit de tot el consistori que no compartia la idea perquè coneixíem la intenció de la Sra. Botella de cedir l’aulari a la Universitat Catòlica. El PP tenia coses que amagar, i per això l’alcaldessa ens va excloure de les negociacions per consensuar l’ús dels diners del Pla Confiança, perquè una part d’este pla anava a destinar-se a la pagar la primera fase de la Catòlica.
Des de l’inici el PP va negar que l’aulari tinguera un destinatari concret. Però dijous passat va quedar clar que això tampoc era cert. No sols l’aulari era per a la Catòlica sinó que va ser a instàncies d’esta entitat que l’ajuntament va modificar el projecte inicial per adaptar-lo a les seues exigències.

L’ALCALDESSA ES PRESENTA COM UNA VÍCTIMA ENGANYADA


Bloc-Compromís no admet de cap manera el victimisme de què s’ha envoltat la Sra. Botella. És falsa ingenuïtat per tal d’evitar la responsabilitat. No entenem com es poden arriscar 1’2 milions d’euros i un solar municipal sense cap tipus de garanties. Quins són els compromisos que la van dur a negociar com si estiguera en un casino? Hi havia més pactes que aconsellaren no escriure l’acord a la llum, davant el secretari municipal?

 

 

64 Comentarios

 1. Bé!! Totalment d’acord amb el Bloc: el PP amaga moltes coses fosques en tot este tema dela catòlica. Exigiu explicacions fins el final. Volem sabr ho tot! Amb els dines de la gent no es juga .

  • ¿Paco Salom crees que estamos tontos?
   Deja de tomar a la gente por tonta. Al igual que cada vez más se está viendo lo que realmente ha hecho la sra. Botella se está viendo que TU estás igual de «metido». Creo que es insultante que después de las declaraciones que aparecen del Bloc en el periodico del sabado lances esto, ¿que es, que te han dado un toque? ¿Que és que ya es demasiado descarado la connivencia que tines con Lola y la gente se está dando cuenta?
   Si como dices tu eres la alternativa real a Lola Botella, apañados estamos. Todo el tiempo que esta señora ha gobernado has estado tu en la oposición y les has dejado hacer todo lo que le ha dado la gana.
   Eso si, siempre jugando a un juego de ping pong público entre la sra. Botella y usted. Le digo en público porque le tengo que decir, pero se lo digo con la boca pequeña, engaño a la gente haciendoles pensar que es el que más oposición hace pero luego le facilito el camino a la sra. Botella mientras se toman café juntos en casa de esta.
   Sr. Salom y Sra. Botella VAYANSE!!!

 2. Que com es poden arriscar 1’2 milions d’euros i un solar municipal sense cap tipus de garanties.
  Doncs quan els diners no son teus, com ha fet donya Lola. Si els diners foren d’ella haguera exigit un document com cal, signat per persona amb poders.
  Així gestiona l’Ajuntament els diners públics.

 3. ¡¡¡¡ Ya estamos otra vez !!! » El Bloc demana ….. »
  ¿No se han dado cuenta que siempre son lo mismo las notas de prensa de estos del Bloc ? ¿ Pero es que no sabrán hacer otra cosa ?
  ¿Pero para que querrán estos del Bloc conocer si no le cuentan nada a la ciudadanía ?.
  Por un lado , en el pasado Pleno admiten las disculpas de la cagada de la Lola y ahora » quieren saber «. ¡¡¡¡ Que perdidos que van esta gente !!!
  Sres del Bloc , que ya sabemos de lo que van ustedes , que ya sabemos que ustedes callan ( ese debe de ser el pacto ) hasta que por cualquier medio ( siempre ajeno a ustedes ) se descubre el pastel y , cuando no hay más remedio ( pa disimular ) denuncian o piden explicaciones , con el único objeto de la publicidad política , de intentar decir al ciudadano que ustedes están ahí.
  Sigan , sigan ustedes siendo tan ingenuos , o sigan considerando tan cateto al ciudadano de Carcaixent , que van a tener su recompensa
  jaaaaaa jaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa

  Sres del Bloc , me gustaría saber si la señora alcaldesa informó en el Pleno que se había modificado el proyecto inicial a instancia de la U.Católica , o si por el contrario ustedes ya lo sabían y se lo habían callado hasta ahora.
  ¿No será que lo que pretendían es no entorpecer la mala negociación que estaba llevando a cabo la alcaldesa y es por ello su silencio ?
  Osea , que ¿ustedes tenían conocimiento de todo y callaban?
  Siempre esperan hasta el último momento para denunciar , siempre denuncian cuando se sienten acorralados.
  Supongo que en lo del Ruralter van a hacer lo mismo ¿ verdad ? o nos van a adelantar algo. TOC TOC TOC

  Sres del Bloc , me da mucha vergüenza lo que ustedes han estado haciendole al pueblo de Carcaixent y , como dice Pepe , cojan de la mano a su amiga Lola y MÁRCHENSE a tomarle el pelo a su ………………………….

  Por favor , Calatayud o Albert , ¿ podrían decirnos si en el Pleno la alcaldesa hizo referencia de una modificación del proyecto inicial a instancias de la U.Católica ? Creo que tenemos derecho a saberlo para poder evaluar la actitud del Bloc.

 4. Ja ho digurem, un xic rubiet, morrudet…

  Gracies Paco pero llegir-mos, si ens feres cas ja sería la rellet, però tal vegada anares tu darrere de la dimisió de Dña Lola «The Housewife».

  Que pena que els municipis no puguen fer eleccións anticipades.

   • Se dice, se comenta, se rumorea… que la cuñada de la alcaldesa tenía acceso al arzobispado, pero ahora ya no

    Ya no, ya no, ya no, ya no, ya no, ya no

    Pero de todas maneras, los compromisarios también tienen acceso al arzobispado y pueden tener mucha información que no nos han contado.

    ¿Porque el Paco Salom pide mirar adelante?, ¿porque solo los independientes piden la cabeza (política) de Dña Lola?

    Un escándalo como este solo se soluciona con la dimisión de la alcaldesa, y resulta que quien la tiene que pedir lo que hace es intentar taparlo. Tal vez desde Requena os puedan dar mas información.

    Saludos

 5. Por otro lado , creo recordar que el arzobispo ( presunta persona con el que se había negociado ) murió antes de las últimas elecciones municipales y hay que preguntarse ¿ sabría la alcaldesa ya de que el contrato apalabrado se había ido al traste ? ¿habría callado para que no fuera conocido por el ciudadano la gran cagada de la Universidad en Carcaixent ? ¿ habrá sido capaz la alcaldesa de negarnos esa información para su conveniencia ?
  ¿Ustedes que piensan ?
  Jaaaaaaaaa jaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 6. En el acta de la comisión de Urbanismo del 27 de Julio de 2011, presidida por el Sr. Barrachina y en el turno de ruegos y preguntas, consta lo siguiente:
  “La Sra. Ana Calatayud manifiesta que ha tenido conocimiento a través de la prensa de que la Universidad Católica ha firmado un convenio con el Ayuntamiento de Alzira, sobre cesión de un edificio y construcción de uno nuevo para ejercer su actividad, y pregunta en qué afectará a la construcción que está ejecutando el Ayuntamiento.
  El Sr. Presidente le contesta que al Ayuntamiento de Carcaixent no le va a afectar en nada la firma de este Convenio. Añade que la Sra. Alcaldesa está manteniendo reuniones con los representantes de la Universidad.”

  Menos mal Sr. Barrachina que no nos iba a afectar en nada y que la Sra. Alcaldesa estaba reuniéndose con la Católica.

  Saquen sus propias conclusiones.

 7. La veritat és que la sra. Alcaldessa ens va fer un repàs de la trajectória del tema del aulari, amb un tó com si fóra la mare de deu i no haguera trencat mai un plat i aixó si, la seua versió dista prou de la realitat. De les contestacions de certs grups o d´aquesta nota de prensa,… No ho entenc, pero bé,…
  Crec que el millor serà que quant estiga l´acta del plenari al ser pública es penje i que cadascú opine el que vuiga.

  • Ahh per cert, tampoc estaría mal que es penjaren les actes del plenari on s´aprovà fer l´aulari, així podríem vore realment la «trayectoria» dels diferents grups respecte a aquest tema.

   • Te comente jo el que passà al plenari d’abril de 2009 on s’aprovà fer l’aulari, que mira per on casualment estava de públic… PP, UV i el PSOE (el teu partit en aquell moment, si no vaig errat) A FAVOR. El Bloc, abstenció, ja que tot i estar en contra de l’aulari, estàvem a favor d’algunes de les altres obres que es van incloure en el pla Confianza, que es votà com un pack.

    • Vicent Lluís em pareix molt demagògic el teu comentari perquè voler penjar -me el mort del grup municipal del psoe de la passada legislatura és més que insultant.
     Tot el món sap que sempre m’he oposat a la forma de fer oposició i de dur el partit de Dasca, Carolina i cia, jo ni era regidor ni estava en l’executiva del Psoe ni la direcció política d’entoces que és la mateixa que ara rendía comptes als seus militants per a donar compte del que votaven als plens.

     Respecte al plenari es deveres el BLOC s´abstingué i després al plenari de Decembre de 2009 en el projecte modificat sobre execució “edifici ús docent en l´avinguda germaníes” el BLOC votà en contra, aixó si, intervencions en el plenari per a denunciar el que passaba en el aulari CAP.

     • Ahh per cert a decembre de 2009 ja es sabía que el proyecte anava a ser tan sols l´estructura i que era per a la católica.

     • Jo crec que el meu comentari no és per a res demagògic. Demanaves l’acta del plenari en què s’aprovà la construcció de l’aulari per comprovar la «trajectòria» dels diferents grups i jo t’he respost com va anar la votació.

  • perfavos Carles, lo de señora alcaldessa sobra ya. Millor lo de Lola, perque ixa ni mira per el poble ni per res, nomes per ella. Mira, zumos diana havia casi hasta desaparegut i ara torna estar en auge. pero tranquils, que ya estic investigant com i perque

   • Ni lo se, quan acabes d’investigar “el nou auge” de Zumos Diana, m’expliques que te ha veure Lola en eixa empresa, des de quan havia desaparegut l’empresa, quan ha tornat a ressuscitar, quin increment de facturació ha experimentat l’empresa en estos últims anys, quin ha sigut el motiu d’eixe nou auge,… i m’ho comptes, que estic molt interessada. Gràcies.

 8. Aixó hem pregunte jo. ¿Quina es la raó – al segle XXI-per a que les actes no puguen consultarse a la web municipal, com en altres municipis?

 9. A Pepe
  Tranquil Pepe, pren-te Valeriana. Que jo recorde en el planari no vaig intervindre en este punt, i si el resum que ha tret el Levante de més de dos fulls d’Intervenció del BLOC (per cert tant Carles Albert i Ana Calatayud van subscriure les paraules de Vicent Albelda, supose que perquè les compartien) és eixa frase que a tu t’interessa descotextualitzar, cap problema.

  Tu pots dir que Paco Salom «está metido» perquè saps qui sóc. Jo ni tan sols sé si tu eres tu o una altra persona. Jugues amb avantatge. Pepes n’hi ha tants.

  Però tot açò a tu no t’importa, supose. T’ho passes bé i continues amagat darrere d’un alias, com tants altres.

  A Kako

  Com sempre Kako en el teu paper. Sbia que hi havia persones bipolars, amb doble personalitat (no t’ho prengues mal: tu eres Kako i una persona amb un DNI concret). Ara cada dia tinc més clar que tambè hi ha tripolars o més fins i tot.

  Per a tu, mal si ando mal si no ando. Com el “perro del hortelano” Hui m’has pillat amb ganes de contestar-te (i això que m’havia fet promesa). Si tant t’interessa saber què va dir l’alcaldessa sobre el projecte, perfectament podries haver vingut al plenari i escoltar-ho directament. Igual estaves allí (ja saps bipolaritat) No cal que ho preguntes a les teues altres personalitats, que igual elles tambè estaven pensant en una altra cosa.

  Segos tu, qué hauriem de fer? Vaig a l’ONU o al Vaticà a protestar. Vas tu a molts llocs a explicar-te? A no que tu no eres regidor. No sé que per què des del passat setembre t’has tornat tan irascible.

  Finalment per a aquells que no entenen algunes coses, dir-los que jo tampoc els entenc, Per què? Molt senzill: després de pegar més voltes que un xavo rovellat, al final ni ells mateixos saben on estan.

  Ale, dispareu.

  • mare meua paco salom, no si ni perque estas en la politica, i per a mes, nomes me fea falta el voret parlar el dia que la consellera d´agricultura va anar a la planta de compostatge, ( que crec que ni saps lo que es), que estaves mes asoles que la una, i no sabies ni lo que volies dir en ribera televisio

  • Sr. Paco Salom siempre es un placer contar con sus intervenciones en este foro , pero déjeme que le diga , que pa decir esa sarta de chorradas que nos acaba de meter , mejor se hubiera callado.
   Se le esta acusando al Bloc de cosas mu fuertes y usted nos sale con que ………… si bipolaridades , que si nos escondemos detrás de un nick , que si yo soy más hombre que ustedes porque escribo con mi nombre y DNI ( Paco , no siempre ehhhhhhhhhh jaaaaaaa jaaaaaa jaaaaaaaaaa )
   Parece que usted quiere suicidarse políticamente , ¡¡¡¡ porque si son esos sus argumentos !!!! ¡¡¡¡ Va usted fino !!!!
   Sr. Salom , no se preocupe usted de la personalidad del Kako , preocúpese de responder y de informar al ciudadano ( pero con la VERDAD ).
   ¡¡¡ Ahora va y el Sr. Salom da a entender que Kako es un Concejal !!!!
   jaa jaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   El Sr. Salom divagando para defenderse.Esperaba mucho más de usted.
   El Sr. Lluis le estará muy agradecido por la información que le ha aportado
   ¡¡¡ por fin ha conseguido la información que tanto tiempo lleva reclamando !!!!

  • Sr. Salom, com vosté sap, Ana Calatayud va subscriure les paraules de Vicent Albelda, totes, excepte les d’acceptació de les disculpes de la Sra. Alcaldessa, que vaig dir ben clar no acceptar i vaig sol·licitar la seua dimissió.

  • Paco, no tragues de context les cosses per favor, respecte a lo de suscriure les paraules de Vicent al plenari.
   Quant Vicent acaba vaig intervindre i vaig ser qui li va demanar que anara més alllà de demanar disculpes al plenari.
   Si continúe sense entendre les cosses que feu, per eixemple,tant que «despotriqueu» de Lola cara a la galería i lo poc que ho feu quant teniu l´ocasió (et sona aixó de aprofitar les ocasions que u té no,…) ja que per eixemple al plenari de la legislatura pasada on s´aprovà la construcció de l´aulari si votareu en contra pero ni vas intervindre argumentant tot el que dius.
   Respecte a lo de pegar més voltes,… em sorprén, tinc ben clar on vuic estar pegant les voltes,… el que crec que n´has pegat moltes has sigut tu,… pero de bon rollo ehh,…

   • «al plenari de la legislatura passada on s´aprovà la construcció de l´aulari sí votareu en contra»

    Cal dir alguna cosa més?

    • Si Pau, cal dir alguna cossa més ja que no estàs ben informat.

     Al plenari d´Abril de 2009 on s´aprovà la construcció de l´aulari el BLOC es va abstindre. Al plenari de Decembre de 2009 en el projecte modificat sobre execució «edifici ús docent en l´avinguda germaníes» el BLOC votà en contra, aixó si, intervencions en el plenari per a denunciar el que passaba en el aulari CAP.

     La veritat es que ni em soprènno ni és la primera vegada que el Bloc vota una determinada cossa perque «te que votar en eixe sentit» pero ni siquiera intervé i respecte a la católica i tal i com defén Paco, perqué no aprofità totes les ocasiones que se li plantejen,…?

     • Carles,
      Va votar en contra, no?
      Qui obliga al Bloc a votar una cosa a una altra, ho dic per les cometes «té que votar en eixe sentit»? Què intentes connotar amb eixes cometes?
      Des de 2009 el Bloc s’ha mostrat contrari a la construcció i a l’ús de l’aulari, als plenaris, al carrer, als diaris… I com es demostra això millor que votant en contra, que és la demostració màxima d’acord o desacord que un regidor pot fer en l’Ajuntament?

      He anat a molts plenaris i he vist com parla cadascú. He escoltat a Paco, a Ino, al Juanito d’abans i el de ara, a Vicent Albelda, a tu quan eres socialista i ara que estàs no adscrit, a Lola, a Conxa, a Ana… Convide a la gent a que vaja i escolte i que cadascú obtinga les seues conclusions. Ací hi ha algunes mostres:
      http://www.youtube.com/watch?v=riiNUHFvgg4&list=UULLu0EtNYzzBh_Q1SjmFCGA&index=1

 10. Paco a mi no me contestas y me gustaría sabe porque pides mirar adelante y no la cabeza política de Doña Lola.

  Nadie entiende eso, tener a una alcaldesa contra las cuerdas y encima ofrecerle árnica.

  Kako, Paco piensa que tu yo yo somos los mismos, menos mal que desde el periódico digital pueden comprobar que las IP de origen son distintas, hay que dejarlo claro porque la no contestación de Paco está basada en el formato de comunicación y no en lo que decimos.

  Es como si le echamos la culpa al cartero de que nos traiga malas noticias.

  Saludos

 11. Lo únic que aneu a aconseguir es que la gent passe d’enviar notes de premsa a riberaexpress ja que moltes voltes es permiteix faltar al respecte baix un pseudònim. O es posen mesures seriorses o cada vegada aquest diari digital serà menys utilitzat per a publicar.

  • visantet ¿ que notas de prensa ? ¿ las del Bloc ?
   Yo se las puedo resumir :
   -El Bloc demana explicasions……………
   -El Bloc demana explicasions…………..
   -El Bloc demana explicasions……………
   -…………………………………
   -………………………………….
   -………………………………….
   La verdad es que estos chicos están bastante faltos de imaginación , aunque sus notas de prensa nos dan bastante juego y debe ser por ello , que aún aparecen en los medios de comunicación ( aunque estos ya deben saber de que va el tema realmente ).
   Y le digo una cosa , no se a que se refiere usted con falta de respeto , porque le aseguro que los administradores de este foro suelen estar bastante alerta y no las publican ( no sabe usted la cantidad de comentarios que al Kako le han baneado jaaaaa jaaaaaaaa jaaaaaaaa )

 12. A vore, per què es tan difícil un poc de consens entre tots?. Si la qüestió és que tots estem en contra del que s’ha fet des d’alcaldia, per què ací es tracta de tirar-se els trastos uns en altres?. Amb oposicions així, ho tenen clar, estan riguent-se de vosaltres.
  És tan difícil anar tots a una en contra d’estos desgavells?. Per què tant de «i tu més»?. Està clar que l’oposició minoritària té molta por de la majoritària, però aixina es descobrixen, i no crec que siga bo per a ningú.
  Vinga, si estem tots en contra d’esta política de malbaratament de diners públics, ho diguem i ja està, què no és tan difícil fer un exercici de modèstia.

  • Marina, estic d’acord amb tu, ara ves i parles amb Paco i li dius: com tots estem d’acord demanem la dimisió de la Sra Alcaldesa

   I veuras com Paco et diu: hia que mirar endavant

   Es dir, la oposició son els independents i el PSOE. El Compromís fa cartels en contra i després apoya per acció u omisió a la Alcaldía.

  • Marina ¿ pero usted no se ha percatado de que eso no puede ser ?
   ¿No sabe que hay intereses `particulares en juego ?
   ¿No piensa usted que hay decisiones políticas en grupos que no parecen obedecer ni a valores ideológicos , ni siquiera buscan el bien común ?
   ¿ Aún estamos así ?

   Por otro lado ¿ la OPOSICION minoritaria , dice usted , tiene miedo de la oposición mayoritaria ? ¿ en que se basa usted para afirmar eso ?
   Yo pienso todo lo contrario , es la OPOSICION la que nos esta dando pruebas de la actuación interesada de la oposición en muchas facetas.
   El porqué tendrá usted que descubrirlo , al igual que desde cuando.
   TOC TOC TOC

 13. Els polítics de Carcaixent són iguals que els d’Espanya i que els de la Generalitat i que tots. Doneu llàstima (per no dir una altra cosa).
  En lloc de tirar-se pedres els uns als altres, feu força tots junts per tal de denunciar els abusos del govern majoritari del PP i fer que paguen per tot el mal que estan fent pel poble.
  Uniu-se tots i aconseguiu guanyar-se la confiança del poble. Perquè llegint el que llegim aci, és normal que no vos voten. El PP és roïn, però la oposició ho és més encara!

  Oblideu-se d’aquest fòrum i comporteu-se com adults que sou. Feu la vostra feina com toca i feu oposició d’una vegada ja !

  • Yo també soc de Carcaixent , pero parece que usted no lo sea.
   ¿Pero no se ha enterado usted de lo que pasa en nuestro pueblo desde hace muchos años ? ¿ que no se da cuenta de lo que va todo esto ?
   ¿ porque no se pregunta seriamente del porque a Lola se le ha permitido todos estos destrozos ?
   Mire que es fácil deducirlo , pero si a usted le hace falta alguna prueba más , no se preocupe que las va a tener. TOC TOC TOC y seguro que lo entenderá perfectamente y sabrá de una vez por todas quienes son y han sido los malos en esta pelicula.
   Ahhhhhhhhhh y el que esta arruinando a Carcaixent es el PP , de eso no cabe ninguna duda , pero si a usted personalmente le conviene que siga gobernando ese partido , debe votarlo en las próximas elecciones , usted no debe pensar en los demás , ya lo haremos los demás por usted.

 14. No se d’on has tret que a mi me convé que continue governant el PP, perquè l’última cosa que vull és que continue governant en el poble (i en cap lloc). Se ben bé el que ha fet el PP en el poble en els últims anys, intente estar informat.
  El que dic és que ací no és lloc per a barallar-se tots els de la oposició. Sembla el patí de l’escola. Que si tu has dit açò i ara dius que no, que si jo vaig dir que si i tu vas dir que no… Açò és lamentable ! Estan donant una imatge de pena ! Una imatge d’una oposció que es fa oposició entre ells.

  El que jo voldria és que tots, siguen del color que siguen, s’unisquen i facen força per tal de que el del PP paguen ja d’una per tot el que han fet.

  • De Carcaixent

   A ti lo que se sabe mal es que estemos tratando igual al PP que al Compromís, pero es lo como lo vemos. Puedes leer más arriba la de veces que le hemos preguntado a Paco sobre lo que le movió a apoyar a la alcaldesa en el pleno, que le movió a decir que había que mirar adelante, cuando todos esperábamos que encabezara la petición de dimisión de la Sra Botella.

   Pues bien, cuando lees la no contestación que da aquí, solo sacas la conclusión de que la culpa es que usamos un nick y no nuestro nombre real. No es una razón para que un político se vaya por las ramas y no conteste, o tal vez ya dió su contestación cuando dijo que era mejor mirar hacia adelante. Paco no tiene contestación y si la tiene no la puede decir.

   La segunda cosa de la que no te has dado cuenta es que muchos consideramos que el Compromís tiene un pacto de no agresión y ayuda mutua con Dña Lola, de manera que siempre hará aspavientos pero nunca irá a tumbarla. Hace carteles pero apoya en las votaciones del pleno.

   Así que en vez de indicar a los demás lo que deben hacer, haz tu lo que creas conveniente para cambiar las cosas. Yo creo que denunciar este hecho es lo mejor que puedo hacer para ayudar a mi pueblo.

   Saludos

  • De Carcaixent, ya se que da lástima ver a la oposición pegarse entre ellos, pero lo que usted y muchos carcagentinos no saben es lo que se cuece entre bambalinas ahí dentro. Como bien han dicho en otros comentarios es más que evidente que el BLOC juega a dos bandas. Bajo mi punto de vista y visto los comentarios y analizadas las trayectorias me da a pensar que «trabajar» con el BLOC es un poco díficil, me gustaría que alguién de sus compañeros en la oposición me lo corroborara o desmintiera.

  • De Carcaixent , el Kako no suele inventarse nada porque no le hace ninguna falta.
   ¿ Que cree usted que se puede deducir de su comentario ?
   Copio y pego : » El PP és roïn, però la oposició ho és més encara! »
   ¿ Usted cree que de su afirmación tenemos que deducir que lo que usted desea es que la oposición se una? ¿ Tenemos que interpretar que usted desea que gobierne la oposición ? La verdad es que nos lo pone bastante difícil el entenderle.

   Si lo que se esta dando a entender en distintos comentarios , es que el PP y el Bloc están unidos por un pacto tácito ( no expreso ) desde hace bastantes años ¿ como usted pretende que el Bloc se una a la OPOSICION ? ¿ que esta usted planteando , que el Bloc abandone ese acuerdo y llegue a otro distinto con otras posturas ?
   Permítame que le diga que eso es imposible.No se puede.Hay cierta gente que tiene mucho a perder ( yo pienso que habrían cortes de cabeza ).
   Así que ya vera usted quienes son los que tienen que pagar por todo lo que han hecho.
   Profundizando un poco en el tema , le tengo que decir que usted no sólo tiene que buscar culpables entra los políticos TOC TOC TOC ( ahí lo dejo, pero no es difícil adivinarlo o deducirlo , ya que ciertas «maniobras» de Lola requieren también la complicidad de otra gente ).
   No se preocupe usted si ahora no entiende lo que le estoy diciendo , porque seguro que usted acabará haciéndolo.

 15. » Compromís demana conèixer la identitat del representant de la Universitat que negocià amb Botella »

  Me ha costado pero al final , después de leerme todos los comentarios , creo que ya tengo bastante claro a la persona que » busca » el Bloc.
  Pistas:
  -» Rubio »
  – «Morrudet »
  – » Se dice, se comenta, se rumorea… que la cuñada de la alcaldesa tenía acceso al arzobispado, pero ahora ya no »

  ¿El hermano de la cuñada de Lola no era el secretario del Arzobispo , rubiet y morrudet ? Toma……………………… ¡¡¡¡ que listo soy !!!!
  jaaaaaaa jaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Esta visto que yo no hubiera servido para ser político de Carcaixent.
  Jaaaaaaa jaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Kako, fa falta que posem una foto???? jajajajajaja

   Però pensa que el Bisbe de Requena també es del poble i relacionat amb els compromisaris. Ací tots tenen access a la vicaría menys nosaltres.

 16. Lamentable, gobierno y oposición…y los temas o preguntas sin responder. los carcaixentins no se lo merecen.
  ¿Hubo convenio?
  ¿Qué dice el convenio? Porque el sr. gerente de la UCV en su escrito al Ayuntamiento afirma la existencia de un convenio, del que cita una cláusula concreta.
  ¿Qué exigía es clausula?
  ¿Qué condiciones – exigidas por la Conselleria, según Morote- no se cumplian?
  ¿Desde cuándo no se cumplían? En el momento del abandono? o ¿ya se incumplían antes, y no les importó hasta ahora?
  ¿En el pleno la oposición aportó alguna solución, petición o documentación?
  ¿El Ayuntamiento tomó alguna resolución en defensa de nuestros intereses?
  ¿La oposición ha pedido alguna vez que la web municipal informe al menos con la publicación de actas o documentos que sirvan de prueba o información?
  ¿El gobierno cree, realmente, en la práctica de informar, aclarar, explicar, justiificar?
  Preguntas para todos, que aclararían la cuestión a todos. Ustedes tienen la palabra.

  • Hay un convenio que vincula a las partes pero en lo referente al inmueble de la calle Santa Ana. No hay nada con relación al aulario que se estaba construyendo en la zona de Gayanes, tal y como ya dijo la señora alcaldesa.
   Las condiciones exigidas son las habituales para cualquier centro educativo, en función del tipo de enseñanza a impartir, en este caso enseñanza universitaria.
   Durante el pleno municipal algún grupo de la oposición recordó que hay propuestas realizadas anteriormente como por ejemplo una extensión de la Escuela Oficial de Idiomas o dependencias municipales, pero para el local de Santa Ana.
   Otros grupo de la oposición ha solicitado sin ir más lejos este último pleno que las actas esten disponibles en la pagina web municipal. Tambien se ha pedido en otro momento que los plenos se ofrezcan a través de internet ya que los medios actuales del ayuntamiento lo permiten.

 17. Supose que el Sr. Salom entendrà ara la meua anterior recomanació de no sols «hacer leña del árbol caido»; vostés han afirmat al plé municipal que la UCV ha enganyat al Ajuntament i poble de Carcaixent, pero aquest plenari no ha aprovat oficialment cap resolució que aixi ho manifeste, ni queixa respecte a les formes utilitzades per la Católica, ni exigit a determinades persones de eixa entitat alguna explicació sobre les components morals i étiques del seu comportament. Malhauradament tots no poden sentir al Sr. Albelda al plenari. Leña, leña… y publicidad, también, al leñador que se vende al mejor postor. ¡Espabilats, que son!

 18. Lluis, no entenc el que vols dir. després de tantes intervencions creuades és fàcil perdre’s, i jo m’he perdut. Si realment vols saber què pensem i vols fer-nos crítiques o comentaris o propostes, no hi ha cap problema. Al contrari. Podem coincidir o disentir, total o parcialment. Sols has de cridar al 962457600 i quedem. Si ho prefereixes pots contactar a través de pacosalom@bloccarcaixent.com – Més fàcil ja no pot ser.
  Al final tot es qüestió de bona voluntat.

  • Sr. Lluis ¡¡¡¡ que el Sr. Salom se ha perdido !!!!
   jaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   La verdad es que no me extraña.
   Este señor debe de estar pasándolo fatal , presiones por todas partes ( de la Lola , del Bloc , de UxV , de Carles Albert , del ciudadano buffffffff ) , presiones contrapuestas a las que no sabe reaccionar.
   ¡¡¡¡ Con lo bien nos lo pasamos las pasadas legislaturas !!!! TOC TOC TOC
   Y no sólo eso , sino que se esta imaginando lo que le va a tocar pasar en el futuro ( que se le va a complicar bastante ).

  • Moltes gràcies, sr. Salom, pel seu oferiment. No li dic que no. Li asegure que entenc la seua responsabilitat i prudència; no dubte de la meua bona voluntat.
   Pero, coincidirá amb mi que hi han algunes preguntes de les que vaig fer el dia 7 que encara no tenen resposta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here