Alzira ha promocionat la Tamborada en Fitur perquè siga declarada Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO (Video ATV)

1
419
Els tambors de la JHHCC en Fitur

Els tambors de la Junta de Germandats i Confraries d’Alzira resonaren amb força este cap de setmana a Fitur per reclamar els turistes cap a la Tamborada que tindrà lloc a la capital de la Ribera els 8, 9 i 10 del pròxim mes de març.

La delegació va estar encapçalada per l’alcaldessa, Elena Bastidas, el regidor de Festes, Rafael Fita i pel president de la JHHCC, Vicent Fàbregues.

La desfiladas i l’actuació dels 50 tamborilers va ser tot un èxit davant els nombrosos assistents en la fira turística madrilenya. Fàbregues qualificà com «espectacle meravellòs» l’exhibició, mentre Bastidas es mostrava satisfeta perquè ha suposat «un gran reclam per a la tamborada».

Unes tamborades que poden ser declarades Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO el pròxim mes de novembre, tot just l’any que Alzira és la seu de la XXVIII edició. Fita ha recordat que la presència en les Jornades d’Exaltació del Tambor i del Bombo, per part d’Alzira data de fa 21 anys, «gràcies al confrare del Sepulcre, Germán Palop», que va faltar durant la passada Setmana Santa.»

«El camí està ben fet perquè en novembre la Tamborada d’Alzira siga declarada Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO i aleshroes farem una tamborada d’alegria» ha manfiestat el regidor de Festes davant els micròfons d’Alzira Té Veu i de Riberaexpress en Fitur.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://alzirateveu.es/y/2013/2013_02_02-ALZIRA-PROMOCIONA-EN-FITUR-FITUR-LA-TAMBORADA-NACIONAL.html

1 Comentario

  1. El dilluns a la Sexta passaren un reportatge de Fitur en el qual entrevistaren al degà dels diputats provincials Emili Gregori, ex-Cap dels SS.TT. d’Educació amb Lerma (mireu si fa temps que està xuplant del pot), ex-Alcalde d’Algemesí, regidor, membre a perpetuïtat de la Executiva Comarcal i, com a premi d’aver perdut les passades eleccions municipals, altra vegada anomenat diputat (així es com promociona el PSPV a la joventut amb futur i així els va).
    El reporter li va preguntar que qui pagaba la seva estancia a Madrid i ell li va contestar que la d’ell i quatre socialiste mes, ho pagaba la Diputació, el Rus (xe, això ho pague jo).
    De seguida em vaig preguntar que quina feina tindrien aquestos en Fitur, seran tècnics en turisme?, aniran a gestionar alguna cosa?, o simplement aniran a xalar amb els diners dels contribuents?.
    No estaria de mes que explicara el senyor Gregori que ha fet en Fitur, ell i quatre mes (la quota socilista) en benefici dels valencians.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here