La reina de Pintor Andreu era ja fallera «abans de nàixer» (Video ATV)

0
465
Maria al més alt de Pintor Andreu
Maria Martí amb el president Rafa Sifre

Una de les comissions de més solera en Alzira, Pintor Andreu, ha escollit enguany per a representar-la a una fallera de tota la vida, segons la seua germana, Carmen, que va fer de mantenidora «ho és abans de nàixer», donat que tota la seua família porta les falles en el ADN.

Anit, a la sala La Masia, Maria Martí, va ser presentada  i exaltada, a més de recordada tota la seua trajectòria per una mantenidora que va traure a la nit màgica de la nova fallera major, «tota una barreja de sentiments i records» de la seua infantessa i joventut.

Un total de 160 fallers i falleres composen esta comissió nascuda l’any 1976 i encapçalada per Rafa Sifre. Sonia Vidal i Pascual Tudela conduiren l’acte que va tancar el regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta, que va enfatitzar un desig que a bon segur compartiren tots els assistents; «que les falles d’Alzira es sobreposen a totes les dificultats, fent que cada any siguen més conegudes i reconegudes.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: 
http://www.alzirateveu.es/y/2013/2013_02_02-PRESENTACIO-FALLA-PINTOR-ANDREU.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here