El PSPV d’Algemesí explica els comptes de la seua campanya electoral

0
424

 

Marta Trenzano en la pasada campanya

Els socialistes publiquem en la nostra pàgina web els documents del prèstec amb el qual hem pagat la campanya de les eleccions municipals de 2011 i expliquem com ens hem finançat per a tornar-lo.

Atesos als temps que corren, el PSPV d’Algemesí ha volgut fer un exercici de transparència pel que fa el seu finançament i els seus comptes. El passat mes de juliol de 2011 els 6 regidors socialistes varen demanar un prèstec a l’entitat “Sabadell Atlantic” per valor de 20.000€ que és el que havia costat la campanya electoral. Tenint en compte les comissions d’obertura i els interessos, el capital total que havien de tornar a l’entitat bancària eren 21.360,24€ dividits en 18 quotes de 1.172,80€.

Cada regidor socialista ha fet una aportació mensual de 140€ en els darrers 18 mesos, quantitat que es descontava de les indemnitzacions per assistència a plenaris i comissions informatives a l’Ajuntament. Això significa una aportació mensual de 840€ de tot el Grup Municipal Socialista. Els 33

2,80€ que falten per a completar la quota mensual del prèstec els aportava l’agrupació socialista local. Tots els documents que acrediten aquestes operacions estan publicats en la pàgina web del PSPV d’Algemesí en l’apartat TRANSPARÈNCIA.

Segons ha afirmat la portaveu socialista Marta Trenzano “hem volgut fer públics els nostres comptes i el nostre finançament perquè pensem que corren uns temps difícils per a la credibilitat de la classe política i volem fer saber a la gent que no tots els polítics som igual i que a nosaltres no ens mouen interessos personals a l’hora de participar de la política. Treballem pel benestar dels nostres veïns i veïnes i no per a enriquir-nos”

Trenzano ha explicat que “nosaltres entenem la política com un servei públic, el nostre càrrec de regidor o regidora ens exigeix una màxima dedicació i l’exercim amb un gran sentit de la responsabilitat i amb l’orgull que suposa representar els nostres conciutadans a l’Ajuntament. Amb això sols volem fer saber a la gent que es pot confiar en la política quan aquesta és transparent”.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here