El comité comarcal del PSPV reprova a Gallardón i demana la dimissió de Rajoy

2
165

 

Membres del comité comarcal del PSPV

Els socialistes de la Ribera Alta han celebrat el seu comité comarcal en la Pobla llarga i han aprovat resolucions perquè siguen transformades en propostes en tots els Ajuntaments de la comarca.

En el Comité Comarcal dels socialistes se ha aprovat reprovar al ministre de Justícia . Alberto Ruiz Gallardón, per la indignació que produïxen els arguments que va donar en la seua compareixença en el congrés de Diputats i sol·licitar al Govern d’Espanya que revoque de manera immediata l’Acord del Consell de ministres pel qual es va indultar el conductor homicida.

Així mateix el PSPV de la Ribera Alta solicita la dimissió del President del Govern Mariano Rajoy i la dimissió tots els càrrecs orgànics del Partit Popular que figuren en la presumpta Tresoreria B del Partit Popular

Els socialistes de la Ribera Alta han aprofitat el seu comité per a demanar al Govern de la Generalitat que realitze tasques de control de l’activitat de les ETT en la contractació dels collidors. Perque la situació encara s’ha agreujat més des de l’aprovació per part del govern del Sr. Rajoy de la reforma laboral (Llei 3/2012, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral) al reforçar les atribucions i competències d’eixes ETT, facilitant-los eixe tipus de pràctiques.
Les ETT’s existents no faciliten cap tipus de control de les entiitats professionals dels treballadors que contracten, impedint així la consolidació dels drets laborals que això podria comportar, i procedeixen a deixar de contractar a aquells que podrien entrar en eixa situació.
Tambe exigiran al Govern de la Generalitat el pagament íntegre dels deutes amb tots els ajuntaments de la Ribera Alta. Ademes de exigir a la Generalitat articule els procediments legals necessaris per al reconeixement i pagament dels interessos que es generen pels préstecs sol·licitats pels ajuntaments per a fer front a les aportacions adeutades.
Per un altra banda el Comité Comarcal de la Ribera Alta creu que es necesari que el Consell reconega el deute contret en concepte d’ajudes per a l’adquisició, lloguer i rehabilitació de vivenda i que de forma urgent efectue el seu pagament de la quantitat deguda.

 

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here