Sueca repartirà este diumenge un miler de rotllets per celebrar Sant Blai

0
233

Diumenge que ve, 3 de febrer, se celebrarà la festivitat de Sant Blai. Per este motiu, s’han previst una sèrie d’actes que començaran, a les 18.45 hores, amb el trasllat de la imatge del sant des de la capella del Crist de l’Hospitalet fins a l’església de Sant Pere, on se celebrarà una missa i es procedirà a la benedicció i repartiment dels tradicionals rotllets, així com al cant dels goigs. Al finalitzar, es tornarà a traslladar el sant fins a la capella de l’Hospitalet perquè, qui ho desitge, puga passar el mocador per la imatge.

Els actes comptaran amb la presència de les autoritats locals, així com de la començadoreta i les llauradoretes de la Mare de Déu de Sales, i els majorals dels Benissants, per ser Sant Blai el patró dels xiquets. En el transcurs de la celebració, es repartiran un miler de rotllets entre els assistents. Així mateix, els trasllats del sant s’acompanyaran de la música del tabal i la dolçaina de l’Associació Cultural “La Xala”. Les famílies Vera i Sisternes, com a organitzadors d’esta celebració, han volgut mostrar el seu agraïment a “l’Ajuntament de Sueca i a totes les persones que fan possible que esta festa pervisca en el temps”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here