Marieta Esplugues torna a reinar en Sant Andreu d’Alzira (Video ATV)

0
394
Fabra i Cogollos dos dels fallers més veterans

Maria Esplugues com que li es va «fer curt» el reinat el 2012, repetix enguany en la trona de la falla de Sant Andreu, una de les comissions més tradicionals d’Alzira que data dels anys 60. Esta nit ha sigut la seua solemnes presentació que ha estat resaltada per la presència de la fallera major d’Alzira, Mer López, la seua cort i una ampla representació de la Junta Local encapçalada pel president Vicent Muñoz.

Marieta s’ha emocioant, de nou, en esta ocasió principalment pels records que li ha dut la intervenció del seu amic de sempre, Emiliet que ha fet de mantenidor. Una fallera major que porta 25 anys de fidelitat a esta comissió de la que també va ser fallereta major infantil.

El que sí ha estrenat Sant Andreu ha sigut president, un Salvador Cogollos, faller de tota la vida que portarà, enguany la responsabilitat integrat per més de 200 fallers i falleres.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: 

http://alzirateveu.es/y/2013/2013_02_01-PRESENTACIO-FALLA-SANT-ANDREU.html 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here