La regidoria de Seguretat desmentix el rumor del segrest d’un xiquet en Sueca

0
220

Davant del rumor generat estos últims dies sobre l’existència d’un cotxe que segresta xiquets en la porta dels col·legis de Sueca, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, vol manifestar que es tracta d’una informació falsa, ja que “no tenim constància, ni en la Policia Local ni en el quarter de la Guàrdia Civil, de cap denúncia sobre estos fets”. Sarrió els ha qualificat d’un faula, generada i difosa ràpidament a través de les xarxes socials, i que ha recorregut ja unes quantes comarques. “Per això, demanem als ciutadans tranquil·litat, així com que ignoren estos rumors que només aconseguixen generar una alarma social innecessària”, en paraules de Sarrió.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here