Boke Bazán dírigirà un seminari interactiu en Metro d’Alzira

0
401

Si vols saver les teues metes, el propòsit personal i professional per enguany, si tens planificada la vida o et deixes dur, si estàs motiva’t, estos interrogants i d’altres podrà despejar-los durant el seminari «dinàmic i interactiu» que impartirà el professor del Màster de Disseny i Il.lustració de la Universitat Politècnica de València, Boke Bazán.

El seminari, anomenat, Hachas, està organitzat per Agarraire i Mai Hidalgo i es desenvoluparà el pròxim 16 de febrer en la Sala Metro d’Alzira en sessions de matí (10-14 h) i de vesprada (15-17 h).

Hidalgo explica a Riberaexpress que és tracta «d’una jornada de treball dinàmica, que des de un plantejament creatiu s’adquiriran ferramentes eicaces per identificar, planificar i aconseguir els teus objectius». I està destinat tant a professionals com a estudiants i persones que es troben en l’atur, perquè els que es tracta «és focalitzar els teus objectius i fer-los realitat».

Informació i reserves: tel. 619849082 / 654533007 / hola@bokebazan.com

Boke Bazán

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here