AMBICI inaugura una base al centre d’Alzira (Video ATV)

2
432

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Alzira, Eliseo Candela, i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, han inaugurat este matí la base AMBICI de la Plaça del Sufragi d’Alzira. Es tracta del 6é punt de recollida de bicicletes de la ciutat, que s’uneix als que ja funcionen en l’estació de Renfe, la

Cristóbal Garcia i Eliseo Candela

Plaça Germanies, el Carrer Pare Castells, l’Avinguda Sants Patrons i la Plaça Marina Espanyola.
El nou punt de la Plaça del Sufragi té una gran importància per la seua cèntrica ubicació , molt prop d’alguns dels edificis administratius més importants de la ciutat, com l’Ajuntament, la Policia Local, la Guàrdia Civil, Idea, els Jutjats o Hisenda.
Continua la campanya AMBICI
La campanya de promoció, a través de la qual s’estan repartint targetes gratuïtes en els ajuntaments que compten amb el servei (amb un límit de 1000 unitats), està donant fruits. En deu dies els abonats han augmentat en un 50% (de 200 a 300) i s’han duplicat els desplaçaments. Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, l’objectiu és que cada dia més gent utilitze la bicicleta per a desplaçar-se pels pobles i ciutats de la comarca i que s’abonen al servei AMBICI aprofitant esta campanya de promoció.
Increment de bases AMBICI
Amb esta nova base, els punts del Servei AMBICI de la Mancomunitat de la Ribera Alta han passat de 20 a 23 en les últimes setmanes en les 5 localitats on funciona (Alzira, Algemesí, Carcaixent, Carlet i Benimodo), després de la inauguració de les bases de la Plaça del Mercat en Algemesí, Quatre Camins, en Carcaixent, i dels Jutjats, en Carlet.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/y/2013/2013_02_01-INAUGURACI%C3%93-DE-LA-BASE-AMBICI-DE-LA-PLA%C3%87A-DEL-SUFRAGI-D%E2%80%99ALZIRA.html

2 Comentarios

  1. Tot un éxit eixa paraeta de les bicicletes amb tan pocs de dies en funcionament abans de inaugurar-la!
    No paren d’utilitzar-la, crec que prompte tindran que ampliar el tamany de la base i possar més postes perque de vegades estàn quasi tots ocupats i altres quasi tots buits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here