Sueca emprén reformes en un tram de l’antiga N-332 al seu pas pel municipi

0
368

Este matí s’han iniciat els treballs de condicionament de les voreres, ubicades en un tram de la Nacional 332 al seu pas pel municipi, les quals es troben en un estat molt deteriorat com a conseqüència del creixement de les arrels dels arbres que es van plantar en elles. En concret, es va a actuar conjuntament, per part de l’Ajuntament i l’empresa municipal Aigües de Sueca, en el tram que comprén des del quarter de la Guàrdia Civil fins a la confluència amb el carrer Moro. “Estos treballs haurien d’haver-se realitzat fa molt de temps, ja que han sigut una reclamació constant per part dels veïns afectats. Des de l’Ajuntament hem esperat que l’autèntic propietari d’este tram de la Nacional, l’Estat, ens cedira la propietat, així com l’assignació corresponent per a realitzar les obres. No obstant això, i davant la negativa del PP en el govern central d’incloure en el pressupost per a enguany ni la cessió de la propietat del tram de la Nacional ni la partida econòmica que ens correspon, hem decidit actuar ja”, ha assenyalat el regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal.

L’empresa pública municipal Aigües de Sueca, adscrita a la Regidoria de Serveis Municipals, és l’encarregada de sufragar i realitzar els treballs, al tractar-se d’una situació provocada pel creixement de les arrels dels arbres. “L’objectiu fonamental és evitar que este fet puga arribar a afectar el subministrament d’aigua potable i a la xarxa de clavegueram de les vivendes més pròximes. Les obres consistiran a alçar les voreres per a poder podar les arrels i, posteriorment, tornar a reposar-les. Per a això, el capatàs de jardins de l’empresa municipal interactuarà amb la resta d’operaris perquè els arbres no patisquen cap dany”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

La duració dels treballs dependrà de l’estat de les arrels, així com de la dificultat que oferisca la séquia que passa per davall d’este tram. També dependrà de la situació en què es trobe la xarxa de sanejament “ja que, de trobar-se afectada, seria restaurada en la seua totalitat, amb la conseqüent millora per als ciutadans afectats”, ha afirmat Moncho.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here