Eva Grau d’Almussafes classificada per a l’Europeu d’Agility

0
208

 

Eva Grau

La representant del club Esportiu Agility Almussafes, Eva Grau, amb la seua gossa Liss, acaba de ser seleccionada per a competir, junt amb l’equip nacional, en l’Europeu d’Agility, que se celebrarà en la ciutat de Girona, durant les jornades del 4 i 5 d’abril. Les instal·lacions locals del club local van acollir, diumenge passat dia 27, la prova selectiva.

Durant la jornada dominical del passat dia 27, les pistes del club Esportiu Agility Almussafes van ser la seu triada per a celebrar la selecció oficial dels integrants de l’equip que, el pròxim mes d’abril, representarà a Espanya en la primera edició del A.C.E (Agility Championship Europe).

Eva Grau i el seu ca Liss van obtindre una classificació excel·lent en les proves selectives, assegurant així la seua elecció com a integrants del conjunt nacional que lluitarà per la victòria en l’europeu d’Agility, que en la seua primera convocatòria tindrà lloc en la ciutat de Girona.

Este campionat, que limita el nombre de participants fins a un màxim de 20 equips per país, es realitzarà tots els anys imparells, començant el seu camí precisament en el 2013. Així mateix, durant tot l’any, la mateixa prova se celebrarà en cada un dels cinc continents.

Des del club valoren molt positivament el resultat obtingut per la seua sòcia i la seua gossa, depositant sobre elles les majors esperances d’èxit.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here