El PP rectifica davant els abonaments anuals del pàrquing, segons el PSPV d’Algemesí

0
344

Després de més de dues setmanes demanant a l’Ajuntament que complisca amb l’ordenança que regula els preus públics de l’aparcament del Mercat hem aconseguit que el PP accepte la expedició dels abonaments anuals. Cal recordar que a l’endemà de la inauguració oficial del pàrquing del Mercat el PSPV d’Algemesí va denunciar d’incompliment de l’ordenança reguladora. Segons varem assenyalar en el seu moment, l’equip de govern va advertir a l’empresa adjudicatària que no es podien expedir abonaments anuals. Aquesta ordre, com hem vingut denunciant els socialistes, incompleix les taxes públiques del pàrquing publicades en el BOP a 31 de desembre de 2012. Per informar dels seus drets ens reunirem amb els veïns i comerciants el passat divendres, i sembla que la pressió popular ha donat els seus fruits.

“Una vegada més el PP demostra la seua ineficàcia a l’hora de governar Algemesí, i no és la primera vegada que passa. L’equip de govern ja va haver de rectificar amb la decisió de canviar de nom l’Avinguda del País Valencià i ara ha de fer el mateix amb les taxes del pàrquing” ha explicat la portaveu socialista, Marta Trenzano. Segons la nostra regidora “el PP perd tota la credibilitat que poguera tindre amb aquestes decisions i amb la seua forma de governar, intentant desfer coses que ells mateixa han fet malament”. Però, el que més ens ha sorprès ha segut la resposta del concejal popular, Antonio Saa, que a pregunta nostra en el plenari de per què no s’estaven venent abonaments, va contestar que: “perquè les barreres no funcionaven”. Segons ha manifestat Trenzano” aquesta resposta no respon a la veritat i,per tant, no és una resposta digna d’un representant del poble d’Algemesí que sembla que vullga burlar-se de tots nosaltres”.

Cal recordar que com ja varem advertir els socialistes les tarifes dels abonaments anuals anaven a “rebentar” el mercat dels lloguers d’aparcament al centre del poble, que fins ara rondaven els 60€ mensuals. En aquell moment el PP no va atendre a raons i hui accedint a l’abonament anual els veïns i comerciants poden optar a una plaça de lloguer per 23€ mensuals. Ara es dona la paradoxa que llogar un cotxera pot costar més diners a la perifèria que al vell mig d’Algemesí. “No obstant, els socialistes considerem els preus s’han aprovat i s’ha publicat tot conforme a la legalitat, i que l’Ajuntament ha de complir l’ordenança” ha explicat Trenzano.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here