Sueca prepara una Ruta de la Tapa per a falles

0
357

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca es troba ultimant tots els detalls per a posar en marxa la Ruta de la Tapa 2013. Per a això, fa uns dies va tindre lloc una reunió informativa en la qual van participar restauradors professionals del municipi. “L’objectiu principal d’esta iniciativa és que els participants (restaurants, bars, cafereries… de Sueca) es donen a conéixer els ciutadans del municipi, i als visitants que vinguen de fora, a través d’una grandíssima, selecta i molt variada oferta de tapes. D’esta manera, es revitalitza l’economia local mitjançant una oferta nova, com és esta Ruta, la qual estem segurs comptarà amb una gran acceptació”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea.

Des de la Regidoria de Turisme, està prevista la realització d’esta Ruta de la Tapa els dies 15 i 16 de març. Les persones interessades a disfrutar de la millor cuina del nostre municipi, gràcies a les tapes més exquisides, es desplaçaran en un trenet que els acostarà fins als diferents establiments participants.

D’altra banda, al coincidir plenament la realització d’esta Ruta de la Tapa amb les festes falleres, des de la Regidoria de Festes s’està plantejant també la possibilitat d’oferir als ciutadans i visitants un altre tipus de rutes, com la que els mostrarà tots els monuments fallers que es planten en el nostre municipi o una visita a tots els casals de la ciutat, “amb l’objectiu d’aproximar a la gent el gran ambient faller que es viu en Sueca”, ha assenyalat el regidor, Dimas Vázquez.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here