Riberaturisme presenta en FITUR l’oferta turística de la Ribera (Video ATV)

0
462

 

Nou fullet que recull les rutes més atractives

Riberaturisme, l’organisme de gestió turística de la Ribera, estarà present en FITUR 2013 (Feria Internacional de Turismo de Madrid) per a donar a conéixer la seua oferta turística, basada en el turisme rural i cultural.

Mitjançant el patronat de turisme Terra i Mar, Riberaturisme mostrarà les seues propostes de rutes guiades per la comarca, l’oferta d’allotjaments rurals i el patrimoni cultural de la Ribera. A més, coincidint amb aquesta important cita del sector, l’ens de gestió turística comarcal presentarà la nova edició del fullet de senderisme, que inclou un recull de les rutes i sendes més atractives per als visitants amb mapes, fotos i informació d’interés.

Segons la presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, es tracta d’una gran oportunitat per a promocionar el nostre potencial davant dels operadors turístics i altres professionals del sector i, al mateix temps, descobrir noves oportunitats de negoci.
D’altra banda, Riberaturisme també aprofitarà la seua participación en Riberaturisme per a conéixer les tendències en turisme sostenible i astroturisme per veure la possibilitat d’implantar-les en la comarca.
Riberaturisme és un organisme autònom de gestió turística format per diverses institucions: Consorci de la Ribera, Mancomunitat de la Ribera Alta, Mancomunitat de la Ribera Baixa, Cámara de Comercio de Valencia, Confederación Empresarial Valenciana (CEV), Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes (Fedalcis), Associació Empresarial d’Hosteleria de Cullera, Associació Empresarial d’Alzira. L’objectiu de Riberaturisme és la planificació d’accions conjuntes per a la promoció del turisme en La Ribera.
 

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://alzirateveu.es/y/2013/2013_01_30-RIBERATURISME-ESTARA-PRESENT-EN-FITUR-2013.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here