Els empleats de Bankia d’Alzira protesten perquè 12 d’ells aniran al carrer

0
335
Empleats de Bankia este migdia en Alzira

Els treballadors de Bankia han encetat, hui, les tres aturades parcials programades pels sindicats davant la proposta de l’entitat financera d’acomiadar 6.000 d’una plantilla total d’uns 19.000 empleats.

Els bancaris han eixit al carrer entre les 11 i les 12 hores i ho faran dilluns i dimecres pròxim, cas que els directius de Bankia continuen «sense voluntat negociadora». Fins i tot el dia 6 encetaran una vaga total que pot ser «indefinida» si no s’atenen les seues reclamacions.

L’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) presentat per la patronal afectarà el 25% dels 50 empleats que treballen entre les sis oficines d’Alzira, és a dir que una dotzena d’ells aniran a l’atur i un parell d’oficines tancarà les seues portes.

El sindicalista de la Federación de Cuadros (ACCAM), José Vicente García, ha manifestat hui a Riberaexpress que «els treballadors i els clients no anem a pagar la mala gestió dels polítics2, despre´s de recordar que l’antiga Bancaixa amb 175 anys d’antiguitat i Caja Madrid, amb 300 anys, «eren molt rendibles».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here