El PSPV d’Algemesí exigix l’abonament anual del pàrquing del Mercat

0
382
Marta Trenzano

 

La reunió celebrada el divendres en la seu del PSPV amb els veïns del Mercat va servir per clarificar el procés que han de seguir per demanar l’abonament anual del pàrquing del mercat que hui nega l’Ajuntament contravenint l’ordenança, tal com va denunciar el PSPV fa dues setmanes. Els veïns i comerciants que acudiren a la reunió informativa organitzada a la Seu del Partit Socialista, saben que estan en tot el seu dret a demanar un abonament anual a un preu molt competitiu. El cost d’aquest l’abonament és de 550 mensuals en tarifa general i de 275 per a veïns i comerciats de la zona, tal i com va aprovar l’Ajuntament en el seu dia i està publicat al Butlletí Oficial de la Província a 31 de desembre de 2012. Com ja denunciarem els socialistes, ara l’Ajuntament nega als veïns la possibilitat d’obtenir aquest descompte anual, tant en tarifa general com reduïda. Aquesta mesura pot ser revocada si l’abonament es demana per escrit a través del registre d’entrada del consistori. Els socialistes obrim la nostra Seu al carrer Muntanya, des de hui dilluns i durant tots els dilluns del mes de febrer, a partir de les 20:00, per atendre a totes les persones que necessiten informació i assessorament sobre els tràmits a seguir.

Els comerciants i veïns de la zona del Mercat , que podrien fer ús del pàrquing – a meitat de preu-, només podran accedir als descomptes sobre l’abonament mensual durant 3 mesos, segons s’informa des de l’empresa adjudicatària de la instal·lació. Com hem vingut denunciat des del partit socialista aquest greuge sobre el veïnat demostra, segons ha explicat la portaveu socialista Marta Trenzano, “la nefasta gestió que el PP fa dels serveis públics i sense cap previsió i incomplint la legalitat tot i que saben que no ho estan fent bé”. El plec de condicions aprovat en el plenari del mes d’octubre, que es reflecteix en el contracte signat amb l’empresa adjudicatària, fixa les tarifes i els descomptes aplicables que ara es pretenen incomplir. En aquell moment el grup municipal socialista ja va advertir que les tarifes aprovades anaven a rebentar el mercat de lloguer d’aparcaments a la zona. Actualment llogar una cotxera al centre de poble ronda els 60 euros, front als 23 que pot costar als veïns i comerciats llogar-la a l’aparcament públic . Una tarifa que ara el PP pretén obviar votant-se la seva pròpia normativa.

Com ja varem informar, els socialistes hem comprovat «in situ» que l’Ajuntament està incomplint l’acord sobre tarifes aprovat en el ple del passat mes d’octubre i publicat al BOP el 31 de desembre. La regidora socialista Ana Girbés, veïna del Mercat va intentar aconseguir un abonament anual, tal com indica l’ordenança, però l’Ajuntament no ho permet i així ho comuniquen des de l’empresa adjudicatària que no els pot expedir «fins a nova ordre». Segons la informació rebuda l’únic descompte a residents es farà sobre la tarifa general (60 euros mensuals) durant tres mesos i després d’aquest període els residents hauran d’abonar el preu complet.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here