Campanya informativa de Compromís perquè els afectats per ajudes impagades reclamen al Consell

0
383
Gómez, Ortega i Ferri amb un full explicatiu de la prescripció

La coalició Compromís ha obert una web: www.stopprescripció.com i ha ficat les seus a disposició dels ciutadans perquè els afectats per ajudes impagades de la Generalitat presenten les corresponents reclamacions abans de prescriure. Segons la Llei d’Hisenda Públcia Valenciana, el pagament de les ajudes o subvencions concedides prescriu als 4 anys i és per això, que, a més, Compromís ha prooposat a les Corts Valencianes que «es modifique la llei per obligar a la Generalitat a avisar 9o dies abans de la prescripció als afectats i facilitar la reclamació», segons ha manifestat hui a Alzira el diputat, Fran Ferri.

Segons Ferri hi han «moltes famílies afectades» per ajudes que prescriuen, enguany, tant pel que fa a subvencions a la vivenda com les ajudes que es concediren a agricultors de la comarca l’any 2009 pel fonc que afectà els caquis.

La regidora de Carlet, Mª Josep Ortega, s’ha mostrat partidària «d’alertar a la ciutadania perquè existeix el risc que la Generalitat no pague». Tant la seu de Compromís en Carlet com el de la resta de col.lectius de la comarca, «les hem convertit en oficines d’informació als afectats i als ciutadans en general», ha dit Ortega.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here