Una exposició en el MUMA obri els actes d’Alzira per Vicent A. Estellés

0
434

 

Mostra d’Estellés en el MUMA

L’exposició “Vicent Andrés Estellés, cronista de records i esperances”, en el MUMA, ha obert pas este migdia als actes que Alzira li dedica durant tota la setmana al gran poeta valencià. Cal recordar que l’ Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’ha declarat “Escriptor de l’Any 2013”.L’exposició podrá visitar-se  fins el proper diumenge.

Els actes, en honor a Estellés, continuen demà dimecres, a partir de les 11 del matí al MUMA, amb la presentació del libre inèdit d’Estellés: «L’inventari clement de Gandia», publicat per Edicions 96, a càrrec de Maria Josep Escrivà, coeditora del llibre. Els assistents llegiran fragments del llibre.

L’Ajuntament acollirà el dijous, a les 7 de la vesprada, l’acte institucional de celebració de l’Any Estellés, que estarà presidit per l’alcaldessa, Elena Bastidas i pel presidente de la Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer.

Els actes conclouran, el divendres a les 11 hores, en el MUMA, amb una conferència de Pura Santacreu, professora de valencià de l’IES Rei en Jaume d’Alzira, associada a la Universitat de València i Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària, titolada “De l’amor a la terra. L’ús dels topònims en la poesia d’Estellés”. Al finalitzar els assistents llegiran fragments del Llibre d’Alzira de Vicent Andrés Estellés.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here