Les entitats i comerços d’Alberic es preparen per a la Trobada d’Escoles en Valencià

0
416

Anit va tindre lloc, al Saló d’Actes de l’Ajuntament d’Alberic, la primera reunió informativa per als comerços, hosteleria, forns, Associacions Culturals i Esportives, per demanar-los la suea col.laboració ambun esdeveniment tan important com la Trobad d’Escoles en Valencià.

 

Joan Cortés, President de la Coordinadora de la Ribera, Maria Dolors Palomares, regidora d’Educació i Cultura, i l’Alcalde, Antonio Carratalà, informaren la importància d’aquesta Trobada, no sols per a l’ensenyament en valencià, sinó també per l’ús que li donem a la nostra llengua.

            Cortés, va remarcar la repercusió mediática, la difusió informativa i els 15.000 llibrets que es repartiran per tots el centres educatius que participen. A més de l’ubicació, així com l’oferta gastronómica que preparen per a la Trobada.

Per la seupa part Palomares va explicar, que tots els comerços, hostelers i forns, que s’adherisquen, tindrán una enganxina a la porta, i recomanà que els hostelers, oferten «tant menús per a menjar a taula, com packs d’ entrepá o pizza, amb beguda i postre».

En la Trobada, celebrada l’any passat a Antella, visitaren Antella més de 20.000 persones procedents de municipis de tota la comarca.

Segons la primera autoritat local“ és una gran oportunitat per als comerços, hosteleria i forns,així com per a donar a conèixer tots els racons tan bonics que tenim, la nostra gastronomía, on la mona és molt coneguda i apreciada, i com no, la bondat de la gent d’Alberic».

            En les Associacions culturals i esportives, ha tingut una bona acollida, i la majoria (per no dir totes) participaran, fent exhibicions, en diversos llocs del poble com la Glorieta, els pavellons esportius, el camp de futbol ila Muntanyeta, principalment.

 

Eduard Sala / corresponsal (text i fotos)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here