Els socialistes vaticinen la «mort del Xúquer» si Castella-La Manxa té la majoria en la Confederació

0
223
El Xúquer al seu pas per Cullera

La Castella-La Manxa de Cospedal gaudirà de majoria en els ògans de control de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer fet que supondria «la mort del riu» segons ha denunciat elPSPV-PSOE, en cas que s’aprove el reial decret presentat pel govern de Mariano Rajoy.

Segons el diputat Francesc Signes «representarà un greu atentat contra la, fins ara,exitosa gestió de Conca del Xúquer» i a més «pot produir greus problemes per a l’economia de la Comunitat Valenciana».

Un canvi en la correlació de forces de la CHJ, que segons el socialistes afectarà «de manera molt important a la Ribera». És per això que els dirigents socialistes criden a la «mobilització» ciutadana per evitar que Castella-La Manxa controle el Xúquer.

Per evitar que el Consell de Ministres aprove el decret, el grup parlamentari socialistes en Les Cortes ha presentat una proposició no de llei destinada a que la Comunitat Valenciana «no perda influència». Signes ha denunciat que este fet deixarà «mès en evidència» al president del Consell donat que el riu «quedarà en les mans de Mª Dolores Cospedal».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here