Raül Cuenca de Sueca, campió autonòmic de billar a la banda

0
326
Raül Cuenca

 

El jugador del Club Billar Sueca, Raül Cuenca Monrabal, s’ha proclamat campió de 1a categoria de billar a la banda de la Comunitat Valenciana.
La máxima competició regional en esta disciplina s’ha celebrat en la localitat alicantina d’Elda durant els dies 26 i 27 de Gener en la qual han participat els jugadors representants del Centre Excursionista Eldense, Rafael Garcia, Jose Albert Tornero i Jose Albert Vidal, pel Club Billar Torrent Alejandro Gil i Raül pel Club Billar Sueca. En un grup únic de cinc jugadors i en format lligueta el jugador riberenc s’ha mantingut invicte guanyant tots els seus rivals aconseguint aixi quatre victòries que li atorguen el títol de campió.
La trajectòria de Raül durant la competició ha sigut de més a menys ja que la millor partida la aconseguia en la primera ronda acabant els 125 punts en tan sols 13 entrades. Ja en les dos rondes següents el nivell mostrat per Raül ha sigut idèntic, on ha aconseguit la victòria en ambdós partits en 18 i 19 entrades respectivament. Ja en la última ronda on el suecà es jugava la 1ª plaça contra Rafael Garcia i desprès d’un partit llarg i molt igualat Raül aconseguia arribar a la distància, sumant aixi un nou títol regional en aquesta temporada on ja es va proclamar campió en la modalitat de quadre 47/2.
Aquesta competició ha estat una prova molt important per al nostre jugador de cara al campionat d’Espanya de la mateixa modalitat que es disputarà en en les instal·lacions del Club Billar Sueca durant els dies 31 de Gener i 1,2 i 3 de Febrer i on es batran el coure els millors jugadors nacionals.
El Club Billar Sueca vol aprofitar esta ocasió per a convidar a tot aquell interessat en gaudir del nostre esport a que es passe per les instal·lacions on de segur disfrutarà del billar en la seva màxima expressió.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here