La regidora de Sueca, Pilar Moncho nova presidenta de Riberaturisme

0
377
Pilar Moncho

Pilar Moncho Matoses, actual regidora de Serveis Municipals i  Acció Social de l’Ajuntament de Sueca per Coalició Compromís, és la nova presidenta de Riberaturisme. Moncho substitueix l’anterior president, Joan Baptiste Ferrando Miedes, president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa i alcalde d’Albalat de la Ribera, que deixa el càrrec que ocupava transitòriament tal i com estava previst, ja que Compromís no podia assumir-la per motius estatutaris. La nova presidenta admet estar molt il·lusionada per la seua nova responsabilitat en Riberaturisme, l’òrgan de gestió i promoció turística de la Ribera, ja que es tracta d’un sector econòmic de gran importància en la comarca.
Riberaturisme és un organisme autònom de gestió turística format per diverses institucions: Consorci de la Ribera, Mancomunitat de la Ribera Alta, Mancomunitat de la Ribera Baixa, Cámara de Comercio de Valencia, Confederación Empresarial Valenciana (CEV), Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes (Fedalcis), Associació Empresarial d’Hosteleria de Cullera, Associació Empresarial d’Alzira. L’objectiu de Riberaturisme és la planificació d’accions conjuntes per a la promoció del turisme en La Ribera.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here