La «encantadora» Silvia Olivares reina en la barriada de Sant Judes Tadeu (Video ATV)

0
582

«És encantadora, simpàtica i meravellosa», així definix el president de la comissió Sant Judes Tadeu, José Manuel Greus, a la nova fallera major, Silvia Olivares que ha sigut presentada este cap de setmana junt la seua cort d’honor.

Silvia va viure amb molta intensitat no sols durant l’acte de presentació, «sinò des que he eixit de casa». El seu càrrec té un origen, fins ara secret, i és que fa prou de temps va signar un acord amb José Manuel, en «un troç de periòdic» comprometent-se a que ella seria fallera major quan el seu amic arribara a la presidència.

A la sala La Masia gtambé es va fer la presentació de la fallera major infantil, Miranda Campano, que va estar arropada en tot moment pel president, Jorge Córcoles.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/y/2013/2013_01_26-PRESENTACIO-FALLA-SANT-JUDES-TADEU.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here