Repoblació de la zona cremada de la Muntanyeta d’Alzira en el Dia de l’Arbre (Video ATV)

1
548

El Dia de L’Arbre ha conduït, este matí, cap a la Muntanyeta d’Alzira, a nombroses famílies que han volgut contribuir a la repoblació de la zona cremada el passat estiu i celebrar,així, el Dia de l’Arbre.

Una jornada lúdico-ecològica que des de l’any passat organitzen, la regidoria de Festes de l’Ajuntament junt la Comissió de Festers de Sant Antoni i en la que col.laboren la Creu Roja i el VACIF. Carregats amb ruixadores i llegones, majors i menuts han plantat varies espècies, sobre tot, roures, carrasques, freixos i dos varietats de pins.

Els organitzadors s’han mostrat més que satisfets per la considerable resposta de la gente a este nou Dia de l’Arbre

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/y/2013/2013_01_27-DIA-ARBRE.html

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here